De ce documente ai nevoie pentru leasing extern? Afla acum direct de la specialisti

Rate this post

Fie ca vorbim despre viata personala sau despre serviciu, o masina joaca un rol esential in vietile noastre. In ciuda drumurilor aglomerate, aceasta este menita sa ne duca din punctul A in punctul B in cel mai scurt timp posibil. Achzitia unei masini este un adevarat un proces care necesita timp de gandire si implica sume mari de bani. Cu toate acestea, o optiune mai simpla si cu mai putine batai de cap este cea de leasing extern.

Cunoscut si sub denumirea de credit extern fara TVA, lesingul extern reprezinta o forma de finantare in moneda euro fara a aplica TVA. Pentru a accesa acest ajutor, este nevoie de o serie de acte care se regasesc si in dosarul de leasing auto. Astfel, iata de ce documente ai nevoie pentru a completa tot procesul de leasing extern.

Masina ideala, cu un kilometru mai aproape de tine

Daca esti interesat de o oferta de leasing auto, este bine sa stii de ce acte ai nevoie la dosar. Ca sa nu te pierzi intre biroul de contabilitate si cel al bancii, este bine sa stii de la bun inceput de toate documentele de care ai nevoie. De la cele juridice la cele financiare, pregateste-le pe toate din timp pentru a intra rapid in posesia masinii pe care o doresti.

Documente financiare

In primul si in primul rand, nu poti accesa un leasing extern in lipsa documentelor de natura financiara. Daca ai incasari in moneda euro, aceasta modalitate de finantare este, fara indoiala, pentru tine. Pentru a completa dosarul o sa ai nevoie de urmatoarele acte primite de la biroul de contabilitate si nu numai:

  • Ultima balanta lunara care nu trebuie sa fie mai veche de 3 luni. Mai mult de atat, aceasta trebuie sa fie realizata in cadrul anului curent;
  • Ultimele doua bilanturi anuale care poarta viza Administratiei Financiare;
  • Nu in ultimul rand, din categoria elementelor financiare o sa mai ai nevoie si de extras de cont care trebuie sa fie vizat de catre banca.

Astfel, drumurile la contabil se incheie dupa ce ai obtinut toate documentele enumerate mai sus.

Documente de natura juridica

Dosarul nu poate sa fie complet in lipsa documentelor juridice care se alatura celor financiare deja obtinute si te aduc cu un pas mai aproape de masina. Creditul de leasing extern necesita o serie de acte, usor de obtinut, care te vor ajuta sa obtii finantare. Astfel, o sa ai nevoie de urmatoarele:

  • Copie dupa Certificatul Unic de Inregistrare primit la momentul inmatricularii firmei;
  • Semnatura conform cu originalul care trebuie sa fie vizata de catre banca;
  • Copie dupa actul constitutiv. Acesta trebuie sa fie neaparat actualizat pentru a fi valabil in cadrul dosarului;
  • Hotarare obtinuta de la specialistii din domeniul juridic, in format original, cu copie. Aceasta iti asigura finantarea, deci masina.

Dosarul este in acest fel finalizat. Chiar daca necesita mult timp investit si drumuri interminabile pana la birouri, rezultatul va fi pe masura. In plus, acest credit de leasing extern iti va fi de mare ajutor daca ai incasari in moneda euro si nu va trebui sa iti bati capu cu TVA-ul.

Leasing extern, aliatul tau la drum

Cei de la auto-leasing.ro vin sa te ajute in tot acest proces si iti pun la dispozitie sute de modele de masini second hand. De la simple autoturisme, pana la camioane, autobuze, autocare, semiremorci si vehicule comerciale, toate pot fi in garajul tau prin intermediul unui credit de leasing extern.

Acestia se asigura ca tu sa intri in posesia cheii in cel mai scurt timp posibil si te ajuta cu mare drag atunci cand intampini probleme. Daca veniturile tale sunt in moneda euro, alege un plan de leasing extern de la auto-leasing.ro si cu siguranta nu vei regreta decizia facuta!

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *