Care iti este zodia compatibila in dragoste?

horoscop zodii dragoste

Zodiacul, in Astronomie, este cercul de constelatii din traiectoria aparenta a soarelui pe sfera cereasca, iar in Astrologie reprezinta semnele care impart traiectoria aparenta a soarelui in douasprezece zone egale.

Zodiacul clasic european este compus din douasprezece zodii.

Fiecare persoana are o zodie compatibila in dragoste. Acest lucru inseamna ca cele doua persoane compatibile, trebuie sa se regaseasca unul pe celalalt pentru a avea o relatie armonioasa si pentru a putea merge pe acelasi drum cu o mai mare usurinta. Aceste compatibilitati trebuie sa presupuna o intelegere si o potrivire perfecta fara a depune vreun efort deosebit.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Pentru Berbec dragostea inseamna casatorie si convietuire, copii si un partener pe care sa-l iubeasca pana la sfarsitul zilelor. Partenerul ideal pentru Berbec este cu precadere o persoana nascuta in zodia Gemeni, insa compatibilitate poate avea si cu persoanele nascute in zodiile: Leu, Sagetator si Varsator.

Taur: 21 aprilie – 21 mai

Cel nascut in zodia Taur este afectuos si pasional si are nevoie de siguranta, de sentimentul de stabilitate si permanenta. Pentru a-si putea implini idealurile Taurul are nevoie de o persoana compatibila nascuta in zodia Rac sau Fecioara.

Gemeni: 22 mai – 21 iunie

Cel nascut in zodia Gemeni este destul de cerebral, iubeste mai intai cu mintea si apoi cu inima. Acesta de completeaza cel mai bine cu persoanele nascute in zodiile Leu, Berbec si Balanta. Cea mai mare compatibilitate o are cu cel nascut in zodia Leu, cu care va forma o pereche interesanta, admirandu-se unul pe celalalt.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cei nascuti in zodia Rac sunt sensibili si afectuosi si ravnesc catre persoanele nascute in zodiile Fecioara sau tot Rac, insa acest lucru ar insemna un sacrificiu, deoarece nu va putea gasi compatibilitate decat cu cei nascuti in zodiile Pesti, Scorpion sau Taur.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leul este puternic si ambitios gasind compatibilitate ideala cu Sagetator si Berbec. Pentru cuplul Leu – Sagetator dragostea este o reala distractie inspirandu-se si stimulandu-se unul pe celalalt.

Fecioara: 23 august – 21 septembrie

Fecioara este o persoana disciplinata si cu multa capacitate de munca. De aceea va gasi compatibilitate cu cei nascuti in zodia Capricorn cu care ar putea face o casatorie de lunga durata. Dragostea si pasiunea cea mai mare ar putea –o avea cu cineva nascut in zodia Taur.

Balanta: 22 septembrie – 22 octombrie

Balanta are atitudine de judecator, este sensibila si emotionala. Compatibilitate ar putea avea cu o persoana nascuta in zodia Leu, existand o reciprocitate perfecta, iar viata lor din punct de vedere sexual nu va fi niciodata plictisitoare. O potrivire din punct de vedere intelectual ar putea avea cu cei nascuti in zodia Gemeni, fiind amandoi si extrem de pasionali.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt fericiti si compatibili cu cei nascuti in zodiile Pesti, Rac si Capricorn. Cu Capricornii se pot bucura de o viata sexuala compatibila, iar cu Racii pot avea o iubire perfecta daca aceasta nu va fi afectata de ceva neprevazut.

Sagetator: 22 noiembrie – 21 decembrie

Sagetatorul are o mare compatibilitate in dragoste cu cineva nascut in zodia Varsator, deoarece amandoi sunt activi, veseli si imprevizibili. Amandoi au multa imaginatie si multe fantezii, reprezentand sarea si piperul unei relatii reusite.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt persoane ambitioase iar marile probleme trec pe langa ei ca si cum nu ar exista. Compatibilitatea cea mai mare o au cu persoanele nascute in zodia Scorpion deschizand oportunitati serioase si de mare succes pentru o relatie de lunga durata.

Varsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Cei nascuti in zodia Varsator gasesc compatibilitate deosebita cu cei nascuti in zodia Berbec. Intre acestea se poate lega o relatie de dragoste furtunoasa si plina de emotii constructive.

Pesti: 19 februarie – 20 martie

Pestii au compatibilitate din punct de vedere al dragostei cu cei nascuti in zodiile Rac sau Taur cu care vor forma un cuplu simpatic, cu multe certuri care se vor termina mereu cu o patida sexuala furtunoasa.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *