Televizor LED LG – cel mai bun pret!

Televizoare LED cu intensitate automata

Asa cum v-am mai spus intr-unu din articolele anterioare, preturile au intrat la apa in cam tot ceea ce inseamna electronice si electrocasnice. Televizorul LED de la LG nu face exceptie, acesta ajungand la un pret fara concurenta in comparatie cu celelalte magazine online.

Televizor LG cu ecran LEDModelul 42LS3400  pus la bataie pentru aceasta vara ajunge sa aibe un pret de 1999 Ron, redus de la 2299, disponibil doar in magazinul eMag.

In ceea ce privesc caracteristicile si tehnologia acestuia, avem si aici cateva noutati, numai bune de explorat din confortul fotoliului nostru de acasa.

Pe langa ercanul LED cu full HD care a devenit deja un must pentru televizoarele de top, acesta contine si iluminare LCD, astfel incat redarea imaginilor sa aibe o claritate de cristal, un negru perfect, culori stralucitoare, naturale si vii. Desi dispunem de clasicele controale pe care le avem asupra intensitatii iluminarii de fundal si a luminozitatii ecranului, vom adauga la acestea si posibilitatea comutarii televizorului in modul de economisire a energie prin functia Standby Mode Zero, unde consumul de curent electric este zero. De asemenea, momentele tale de ralaxare in timp ce asculti muzica vor fi mult mai linistite, datorita tehnologiei Screen off care dezactiveaza afisarea imaginilor pe ecran. Mai mult, senzorul de care acest televizor LED dispune, a fost gandit pentru ati exprima emisiunile preferate cat mai clar in functie de intensitatea luminii in camera. Diagonala acestuia exprimata in cm este de 106 cu rezolutie de 1920 x 1080 si aspect imagine de 16:9.

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *