Idei de muzica care nu trebuie sa lipseasca de la nicio petrecere de botez

Iubesti - Idei de muzica care nu trebuie sa lipseasca de la nicio petrecere de botez

Indiferent cat de mare sau mica este petrecerea de botez, muzica va influenta cel mai mult atmosfera petrecerii.

In cazul unui botez, avand o combinatie unica intre adulti si copii, trebuie sa ne adaptam muzica astfel incat sa surprindem in mod placut toate generatiile prezente.

Alegerile potrivite te vor ajuta sa scapati de stres si sa organizati cu placere o petrecere de vis pentru copilul vostru.

Melodii celebre din desene animate

Sa incepem cu inceputul, in cadrul unei petreceri de botez, copii sunt cei mai importanti si atunci trebuie sa debutam cu ceva special pentru ei.

Melodii din desene animate celebre cum ar fi Cartea Junglei sunt obligatorii. Copii le cunosc, adultii le apreciaza, sigur o sa danseze toata lumea.

Mai mult decat atat, la un botez de cele mai mult ori sunt copii de toate varstele, iar majoritatea dintre ei nu au puterea de-a rezista pana la final.

Asa ca prima parte trebuie s-o dedicam copiilor.

Muzica contemporana pe care ei o asculta

Muzica a fost intotdeauna un subiect sensibil intre generatii. Dar in cazul botez cu totii trebuie sa facem compromisuri pentru o petrecere de neuitat.

Incepand cu artisti romani precum Carla’s Dream, Smiley, Delia si continuand poate cu cei care s-au facut remarcati intre generatii, cum ar fi: Loredana Groza sau Tudor Chirila.

Toti au melodii mai mult decat cunoscute, potrivite pentru orice petrecere si care-si gasesc usor locul in playlist.

Muzica blues

Intotdeauna avem nevoie de acest gen de muzica la o petrecere. Este genul muzica preferat de catre cuplurile prezente.

Desi poate parea ciudat la prima vedere si copii pot fi implicati in acest moment. Copii se mobilizeaza, daca sunt motivati sau li se explica foarte clar ce se intapla si de ce.

De asemenea, folosind acest gen muzical, invitatii pot dansa intr-un mix perfect intre adulti si copii.

Un mod frumos si elegant de-a promova copiilor un model de comportament demn de apreciat.

De ce lipseste Karaoke-ul de la botez?

Iubesti - Idei de muzica care nu trebuie sa lipseasca de la nicio petrecere de botez [KARAOKE]

Probabil ca fiecare dintre noi a participat sau a fost alaturi de cativa prieteni care au participat la o sesiunde de karaoke.

Stim ca nu este vorba despre talent sau voce muzicala, ci despre a fi pentru cateva secunde in locul artistului/artistei. Momentul nostru mic de glorie.

Copii se vor bucura cel mai tare de un moment de karoake fie el imbracat sau nu intr-un concurs.

Am gasit pe youtube o selectie de melodii din desenele animate realizate de Disney care au melodii perfecte pentru Karaoke.

Muzica anilor 90

Desi pentru copii din ziua de azi muzica anilor 90 nu inseamna foarte mult, acest gent muzical se incadreaza perfect in orice playlist de petrecere.

Muzica acelor ani are o energie speciala. Indiferent cat esti de obosit sau de cate ori ai auzit o anumita melodie, parca tot te face sa salti picioarele .

Copii nu vor apreia acest gen de muzica din aceleasi motive cu tine, dar se va bucura de ritmul alert al acestuia.

Rock-ul clasic nu moare niciodata

Indiferent de generatie, varsta sau preferinte muzicale, melodiile de rock clasic de cea mai buna calitate si-a facut loc in mintea fiecaruia dintre noi.

Rock-ul este un bun element pentru a readuce la viata petrecerea si invitatii pe ringul de dans.

Freedie Mercury, Metalica sau Red Hot Chilli Peppers fiind doar cateva surse din care te poti inspira pentru astfel de melodii.

Indiferent ca vei alege o formatie pentru petrecerea de botez sau un DJ, este foarte important sa stabilesti genurile muzicale si momentele importante din cadrul petrecerii.

Astfel, vei evita momentele de blocaj, momentele cu ringul de dans gol sau vei evita plecarea invitatiilor prea devreme.

Dupa fiecare preparat consumat ar fi bine sa gandesti o sesiune de muzica energica cu melodii bine cunoscute pentru a atrage inapoi lumea pe ringul de dans, chiar daca au stomacul plin.

Uite aici un playlist de la care poti incepe constructia propriului setlist pentru petrecere

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *