Rase de caini care iubesc copii

Rase de caini care iubesc copii

Cainele poate fi cel mai bun prieten al copilului tau. Ca cel mic sa poata avea mai multa incredere in animalele de companie trebuie sa ii alegi un caine prietenos.

Atunci cand vrei sa ii iei copilului tau un caine trebuie sa te asiguri ca face parte dintr-o rasa de caini care traieste mult. Totodata este recomandat ca acesta sa fie cat mai prietenos si mai sociabil. Un copil timid si retras are nevoie de un caine de talie mare sau talie medie.

Un copil activ si energic are nevoie de un caine de talie mica deoarece este vioi si plin de energie.

   Cele mai potrivite rase de caini pentru copilul tau

Cavalier King Charles Spaniel

Este un caine perfect pentru copii. Traieste pana la 14 ani si este foarte sociabil, curajos si indraznet. Este un caine jucaus si rabdator de care copilul tau se va bucura.

Labrador Retriever

Este un caine de talie inalta care traieste intre 10 si 14 ani. Este perfect mai ales pentru familiile cu bebelusi. Acesta este atent si grijuliu si va deveni cel mai bun prieten atat al tau cat si al copilului tau.

Beagle

Cainii din rasa Beagle sunt de talie mijlocie  si sunt extrem de prietenosi si sociabili. Sunt caini loiali care vor mereu sa faca pe plac stapanilor.  Acceseaza https://rasedecaini.ro/prietenosi-cu-copiii/ pentru mai multe informatii despre aceasta rasa.

Bichon Frise

Este un caine de talie mica care este foarte afectuos. Ii place sa alerge, sa se joace si sa petreaca tot timpul alaturi de cei mici. Este sensibil si grijuliu si va avea intotdeauna grija de stapanii sai.

Shih Tzu

Este un caine de talie mica si este potrivit pentru familiile cu copii. Este un caine iubitor si jucaus. Este dragalas si se ataseaza super repede de copii. Trebuie sa il ai inca de mic ca acesta sa poata creste alaturi de copilul tau.

Metis

Este un caine grijuliu si jucaus. Cainii din rasa Metis sunt prietenosi cu copii si au grija de ei mai mult decat crezi. Este protector si de aceea este cainele ideal pentru tine si familia ta.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *