Aplicatii utile pentru copilul tau

5/5 - (6 votes)

 

Suntem in era tehnologiei si oricat de mult ne-am dori nu ii putem interzice copilului nostru sa se bucure de aceasta. Trebuie sa iti dai seama ca activitatile copilariei s-au schimbat si sa il privezi de tehnologie ar fi un imens dezavantaj pentru el. Hai sa decoperim impreuna care sunt aplicatiile utile pentru copilul tau.

Invatam animalele

Viata la oras ii va ingreuna interactiunea cu animalele copilului tau. Neavand un loc unde sa poata merge in vacanta si sa ia contact direct cu animalele, cei mici vor fi destul de stingheriti in fata lor.  In aceasta aplicatie cel mic va gasi peste 50 de animale domestice si salbatice. Aplicatia ii va trezi curiozitatea celui mic prin design si prin sunet.

Duolingo

Cu ajutorul acestei aplicatii va fi foarte usor sa inveti o limba straina. Trebuie sa ii setezi celui mic limba materna si limbile pe care doresti sa le invete. Aplicatia va incepe de la nivelul de baza cu cele mai uzuale cuvinte. Pe masura ce copilul va trece la urmatorul nivel si aplicatia va include propozitii mai complexe.  Este recomandata atat pentru adulti cat si pentru copii.

TinyBop

Este o aplicatie cu tematici diferite care ofera informatii de care cel mic are nevoie, asa cum ar fii enciclopedii si atlase.  Aceasta atrage prin grafica si prin sunet.

Geografie

Este o aplicatie recomandata atat pentru cei mici cat si pentru cei care se pregatesc pentru bacalaureat. Aici vei putea invata resedintele de judet si orasele din Romania, formele de relief din Europa dar si capitalele Americii, Asiei, Europei si Africii.

My Molecularium

Aceasta aplicatie este practic un joc distractiv si provocator de constructie moleculara. Este recomandata elevilor de liceu care vor sa invete mai usor prin jocuri interactive.

Montessori Preschool

Aceasta aplicatie este ideala pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani.  Ii va ajuta pe cei mici sa invete mai usor matematica, logica, arta dar si cititul. Are atat jocuri si cat activitati de zi cu zi.

DragonBox

Aceasta aplicatie ii ofera celui mic o matematica distractiva. Activitatile interesante si amuzante ii invata pe cei mici bazele matematicii, algebra si geometrie. In plus pas cu pas cel mic va reusi sa numere si sa socoteasca mult mai usor. Aplicatia este mai mult decat un simplu joc.

CodeSpark Academy

Aceasta aplicatie se adreseaza copiilor peste 4 ani deoarece ofera elemente de baza ale programarii. Aici cel mic va avea parte de activitati interactive precm jocuri, puzzle-uri dar si proiecte de creatie si de design. Cei mici vor putea invata concepte de programare dar si multe altele, in plus toata activitatea celui mic va putea fi monotorizata de parinte foarte usor.

Flow Free

Este un joc de mare succes atat in randul copiilor cat si in randul adultilor. Parctic este un puzzle de conectare a culorilor astfel incat nicio casuta a placii sa nu ramana libera. Este necesar ca tevile sa se suprapuna ca sa nu se sparga. Desi pare un joc simplu este destul de provocator care dezvolta simtul de observatie.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *