Forskolin. Cat de eficient este si care sunt efectele secundare pe care le are?

forskolin capsule

Greutatea corporala este o problema serioasa pentru foarte multi oameni. Grasimea in plus are un efect devastator asupra increderii in propria persoana, asupra aspectului fizic si cel mai important, asupra sanatatii. Persoanele supraponderale prezinta riscuri mult mai mari pentru a dezvolta boli de inima, diabet si chiar cancer.

Aceste motive au dus la aparitia unei adevarate industrii in jurul ideii de slabire. Exista o multime de pastile pentru slabit iar persoanele supraponderale cauta cu disperare solutii cat mai rapide, care sa nu implice efort sau diete. Din pacate, nu exista solutii miraculoase, insa exista variante ce pot oferi un ajutor. Una dintre aceste variante este cea de capsule forskolin, se dovedesc a fi destul de eficiente. Totusi, cei care folosesc acest supliment pentru slabit nu sunt scutiti de riscuri si de eventuale efecte adverse. Din acest motiv, inainte de utilizare este bine sa se citeasca cu o foarte mare atentie tot ceea ce implica aceasta utilizare.

Ce este, de fapt, Forskolin?

Este un extract din radacina plantei Plactranthus Barbatus, folosita in medicina indiana cu scop antiinflamator si antibacterian. O planta asemanatoare cu aceasta Plactranthus Barbatus este mult mai cunoscuta menta.

Ceea ce face aceasta planta asupra corpului uman este sa activeze adenilatul ciclazei, care este o enzima ce stimuleaza activittea hormonala si creste capacitatea de ardere a grasimilor din corp.

Practic, capsulele Forskolin inglobeaza exact acele extracte care duc la acest efect de stimulare a arderilor.

Care sunt efectele negative pe care le poate avea Forskolin?

In principiu, suplimentul este destul de sanatos si ajuta corpul sa arda grasimi. Totusi, cei care l-au consumat au ajuns la concluzia ca poate sa aiba si ceva efecte negative. Cel mai important efect este faptul ca scade tensiunea arteriala, lucru destul de periculos pentru unele persoane. Tocmai de aceea, inainte de inceperea consumului este bine sa se consulte un medic.

Un alt efect secundar este dat de rapiditatea cu care poate sa indeparteze kilogramele in plus. Pentru multe persoane faptul ca poate sa duca la eliminarea a 4 kg intr-o luna este foarte atractiv, insa pe termen lung, poate sa existe un efect de yo-yo, ceea ce este cu adevarat infricosator.

Care sunt avantajele Forskolin?

Daca se consulta medicul si se consuma cu grija, are o multime de avantaje, pe langa cel de slabire:

  • Poate sa imbunatateasca sanatatea cardiovasculara;
  • Ajuta la imbunatatirea starii de sanatate a bolnavilor de astm sau glaucom.

Ce trebuie sa fie retinut?

Forskolin este un supliment alimentar, insa nu trebuie sa fie consumat fara acceptul medicului. De asemenea, nu poate sa faca minuni. Ajuta la imbunatatirea arderilor, insa pentru a avea un efect cat se poate de clar trebuie sa se faca un plan concret de regim si sa se faca miscare. Majoritatea oamenilor care incep sa consume suplimente de slabit ajung sa si manance mai mult, ceea ce ii face sa se ingrase in loc de a slabi.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *