Top 4 idei de cadouri pentru tinerii proaspat casatoriti

Top 4 idei de cadouri pentru tinerii proaspat casatoriti
Rate this post

Prin traditie, se obisnuieste ca la petrecerea nuntii a unui cuplu tanar sa se ofere daruri fie in bani, fie in produse folositoare pentru casa. Cel putin la modul teoretic, atunci cand doi tineri sa casatoresc, se formeaza o noua familie si implicit, o noua casa. Noul cuplu are deseori nevoie de ajutor, motiv pentru care nuntasii ofera daruri dupa bunul plac.

Pana in anii 60-70, cu mentiunea ca inca se mai practica prin unele sate din zonele rurale si care mediul urban nu prea si-a pus amprenta, oamenii ofereau in locul banilor animale, materiale de constructie sau chiar si terenuri. Acum insa, cei mai multi prefera sa ofere bani, considerand ca acestia sunt mult mai de ajutor cuplului proaspat format.

Asta nu inseamna ca daruirea banilor e obligatorie, ci doar faptul ca aceasta modalitate e mult mai simpla. Totusi, pentru cei care vor sa ofere cadouri, iata o lista cu topul celor mai bune patru idei de cadouri (neobisnuite) pentru tinerii proaspat casatoriti.

1. Patuturi bebe. Nu putine sunt cazurile in care la cateva luni dupa casatorie, tinerii au un (prim copil). Daruirea unui patut pentru bebe sau a unui voucher care sa permita tinerei familii sa isi aleaga patutul preferat poate fi o alegere buna. Fiind un produs care, cel mai probabil, va fi utilizat zilnic, acest dar ar fi 100% de folos.

2.Televizoare led. Daruirea unui televizor LED, desi arareori practicata, ar avea acelasi efect ca si cel al patuturilor. Fiind un produs nicidecum ieftin, dar care ar fi utilizat in permanenta, nuntasii ar sti cu siguranta ca darul lor va fi folosit cum trebuie de miri si ca nu exista riscul ca el ar fi revandut sau “spart”, asa cum se intampla de multe ori in cazul darurilor in bani.

3. Materiale de constructii. Aveti indicii sau stiti cu siguranta ca mirii planuiesc sau si-au inceput deja lucrarile de constructie a unei case? Ei bine, atunci ei pot fi ajutati chiar si cu materiale de constructii, mai ales daca exista posibilitatea ca ele sa fie achizitionate mai ieftin. In fond, darul de nunta nu trebuie sa fie o surpriza, astfel ca persoanele interesate sa-i ajute pe tinerii casatoriti o pat face chiar si pana la data nuntii propriu-zise. Sigur, e mai neobisnuit ca acest lucru sa se intample, dar acest dar poate fi facut oricand, fara probleme.

4. Voucher de calatorie. La fel ca in cazul exemplului de mai sus, oferirea unui voucher de calatorie este recomandata in conditiile in care nuntasii stiu ca mirii planuiesc sa plece in luna de miere in viitorul apropiat sau in perioada imediat urmatoare dupa nunta. Totusi, pentru ca acest dar sa fie folositor/folosit, se recomanda ca mai intai sa se obtina acordul verbal al mirilor.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *