Tipuri de barbati carora femeile nu le pot rezista

In mod sigur te-ai intrebat cum reusesc anumiti barbati sa aiba succes la femei fara sa fie frumosi sau inteligenti. Este foarte simplu sunt anumiti barbati carora femeile nu le pot rezista, hai sa afla care sunt acestia:

Tipul boem

Nonsalanta tipului boem este extrem de atragatoare. Principiile dupa care isi ghideaza viata sunt interesante pentru femei.  Tipi care nu traiesc dupa un anumit tipar vor fi intotdeauna atragatori in ochii femeilor. In plus faptul ca duce o viata fara stres si griji reuseste sa relaxeze o femeie mai mult decat ai crede.

Tipul artist

Barbatul artist care te soarbe din priviri este unul caruia nu ii poti rezista. Daca iti compune un cantec sau iti scrie o poezie cu siguranta ta va cuceri instant. Acesta reuseste sa se faca remarcat prin farmecul si prin gratia de care de dovada in tot ceea ce face.

Tipul rau

Tipul rau ascunde de fapt un barbat sensibil si romantic. Orice femeie va fi incantata sa descopere aceasta latura a sa. Din acest motiv tipul rau este un barbat care cucereste inca de la prima privire.

Tipul exotic

Un tip exotic se va diferentia fata de toti ceilalti. Cu siguranta il vei zari imediat si vei ramane placut impresionata. Va trebui sa muncesti mult pentru a-l putea tine langa tine o perioada cat mai mare de timp.

Tipul amuzant

Un tip amuzant te va face sa razi non stop. Chiar daca acesta nu este frumos sau inteligent simpla lui prezenta o sa iti insenineze ziua. Tipul amuzant stie cum sa te cucereasca de fiecare data si cum sa te faca fericita, deci te vei indragosti de el mai repede decat ai crede.

Tipul sensibil

Tipul sensibil este interesat de viata ta, acesta te va cauta si iti va demonstra ca ii plasa de tine si de planurile tale. Este irezistibil prin simpla lui prezenta. Vei vedea ca de la primele discutii in care iti va marturisi sentimentele lui te vei simti atrasa de el.

Narcisistul

Acest barbat este atent la modul in care arata si isi doreste sa se faca remarcat in orice situatie. Arata bine si se simte bine in pielea lui iar prin asta va cuceri toate femeile care ii ies in cale. Il vei remarca cu usurinta si te vei indragosti in primul rand de aspectul lui fizic.

Superiorul

Barbatul care se considera superior are o atitudine aparte. Acesta se face remarcat prin acesta atitudine si prin felul in care gesticuleaza. Te va cuceri instant prin atitudinea sa si prin faptul ca isi doreste tot ce este mai bun pentru tine. Vei vedea ca se va bucura de toate realizarile tale si ca te va sustine sa devii din ce in ce mai buna.

Barbatii sunt persoane sensibile care se implica in relatiile lor. O relatie amoroasa inseamna implicare si devodament. Trebuie sa ai grija ce tip de barbat iti alegi daca vrei sa o relatie serioasa care sa te implineasca si sa te faca fericita. O relatie se bazeaza pe comunicare si pe incredere asa ca alege un barbat potrivit pentru tine.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *