Totul despre Disneyland

Totul despre Disneyland

La Disneyland exista doua parcuri pe care nu trebuie sa le ratezi. Disneyland Park care este faimosul castel roz cu artificii si atractiile din temele clasice Disney dar si Walt Disney Studios unde poti vizita studiourile si temele cele mai moderne precum Cars sau Nemo.

Disneyland Park este impartit in 5 zone, mai exact : Main Street USA un bulevard tipic American cu magazine de suveniruri si cu restaurante, Adventureland o zona in care poti face cunostinta cu Robinson Crusoe, Piratii din Caraibe dar si cu Indiana Jones, Frontierland / Vestul Salbatic , Fantasyland o zona cu printese si cu magie dedicate copilasirlor dar si Discoveryland o zona dedicata spatiului cosmic.

Iata cele mai importante atractii turistice de la Disneyland

Pentru adulti atractiile turistice recomandate sunt: Twilight Zone Tower of Terror – un hotel bantuit, Space Mountain: Mission 2 – o racheta lansata in spatiu in care vei avea parte de o viteza ametitoare, Indiana Jones and the Temple of Peril – o aventura printre ruinele din jungle, Rock `n` Roller Coaster starring Aerosmith – un roller coaster care atinge viteza de 100 km/h,  Crush`s Coaster in care vei avea parte de o lume subacvatica si nu in ultimul rand Ratatouille este un loc in care vei fi redus la dimensiunile unui soarece si in care vei putea alerga printre mese si pe sub picioarele clientilor.

Pentru cei mici atractiile turistice sunt: Dumbo the Flying Elephant , Peter Pan`s Flight in care cel mic va zbura catre Never Land, It`s a small world in care mica ta printesa se va plimba cu barca intr-o lume a unor papusi sclipitoare, Meet Mickey Mouse unde cel mic va putea face cunostinta cu Mickey Mouse.

Lucurile mai putin cunoscut despre Disneyland sunt

Costumarea in personajul favorit este interzisa. Daca cel mic se va costuma intr-un personaj Disney atunci intrarea in parc o sa va fie refuzata.

In sectiunea “ Piratii din Caraibe” construita in 1967  s-au folosit schelete umane reale. In timp s-a renuntat la toate acele schelete reale, singurul care a ramas este un craniu si oasele incrucisate.

Nu vei vedea niciodata angajati plimbandu-se prin parc deoarece acestia au tuneluri speciale prin care se pot deplasa fara a sta in calea oasteptilor.

Parcul are un miros specific, mai exact producatorii au creat gauri de aerisire prin  care pompeaza pe strazile parcului mirosuri dulci precum vanilia iar in perioada Craciunului se va simti un parfum festiv de menta.

Timpul petrecut la cozi este destul de mare dar pe insula Tom Sawyers poti avea parte de pasaje ascunse care te duc direct in locurile in care iti doresti sa ajungi.

Este recomandat sa iti programezi excursia in afara vacantelor scolare deoarece vei avea parte de mai putina aglomeratie.

Cumpara biletele online daca vrei sa beneficiezi de un pret mai redus. In cazul in care le vei cumpara direct de la poarta atunci trebuie sa stii ca acestea vor fi mult mai scumpe.

Filtreaza atractiile din parc deoarece nu toate sunt recomandate copiilor. Trebuie sa stii inca de cand pleci de acasa ce iti doresti sa vizitezi.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *