Cele mai frumoase obiective turistice pe care trebuie sa le vezi

Cele mai frumoase obiective turistice pe care trebuie sa le vezi

Adori sa calatoresti si iti place emotia pe care orice loc nou ti-o ofera? Atunci trebuie sa ajungi in locurile pe care le vom enumera mai jos. Acestea sunt locuri pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata.

Iata care sunt cele mai frumoase obiective turistice

Dorset si Coasta East Devon, Regatul Unit

Daca vrei sa ai parte de un peisaj superb cu plaje superbe si golfuri tacute atunci trebuie sa ajungi la Dorset si Coasta East Devon.  Pasunile bogate si satucurile romatice fac ca aceasta destinatie sa fie una perfecta pentru toti indragostitii.

Tropicele Umede din Queensland, Australia

Tropicele Umede din Queensland ocupa doar 1% din teritoriul Australian. Aici vei gasi o bogatie de terenuri accidentate, de chei adnaci si de rauri care imprastie picaturi in stanga si in dreapta. Putem spune ca aceasta este cea mai spectaculoasa padure tropicata a Australiei.

Este plina de plante si de specii de animale rare, in acest loc vei gasi 90 de tipuri diferite de orhidee si poti asculta in voie cantecele pasarilor.

Arhipelagul Revillagigedo, Mexic

Arhipeleagul Revillagigedo este un grup format din patru insule vulcanice.  Insulele sunt renumite pentru ecosistemul lor unic si care este un magnet pentru toti cercetatorii stiintifici din toata lumea. Exista anumite circuite speciale de care te poti bucura si care te vor impresiona inca de la prima privire.

Sanctuarele ursilor panda uriasi din provincia Sichuan, China

Ursul panda este cel mai cunoscut si cel mai iubit animal al planetei. Acesta se afla chiar in adancurile provinciei Sichuan din sud-estul Chinei. Este inconjurat de parcuri intinse si de munti acoperiti de zapada.

Acestia pot fi vazuti foarte rar in libertate iar rezervatia Naturala Wolong este cel mai important centru de reproducere din tara.

Peșterile Aggtelek Karst si Sloval Karst, Ungaria/Slovacia

Aceste pesteri se intind pe granita dintre Ungaria si Slovacia si sunt compuse din 712 de pesteri.  Complexul carstic Baradla – Domica are 25 de kilometri si adaposteste o cupola cu o acustica excelenta unde vizitatorii se pot bucura in tihna de niste momente magice incropite cu muzica clasica.

Padurea Białowieża, Polonia/Belarus

Padurea Białowieża este situata de-a lungul granite Polonia – Belarus si este o comoara naturala.  Aici cresc an de an stejari vechi de cand lumea iar unii dintre ei primesc chiar nume.  In aceasta padure vei gasi lupi, bufnite, elani si bizoni.

Desertul Lut, Iran

Acest loc uscat a atins cea mai ridicata temperatura a Pamantului, mai exact 70 de grade Celsius.  Desertul Lut este dovada clara a faptului ca desertul poate avea o parte extraodinara pe care trebuie sa o explorezi.  Vei vedea la tot pasul intinderi nesfarsite de nisip de dune.

Muntele Etna, Italia

Mintele Etna este fara indoiala o atractie turistica pe care nu poti sa o pierzi. Acesta a avut crica 200 de eruptii din 1500 si pana in prezent. Vei vedea de-a lungul zonei vulcanice cum lava fierbinte si-a facut de cap si a lasat in urma ei cateva bucati de natura.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *