Descopera cele mai inedite destinatii in care trebuie sa mergi in 2020

Descopera cele mai inedite destinatii in care trebuie sa mergi in 2020

Anul abia a inceput, te-ai gandit deja unde ai dori sa mergi in vacanta? Timpul trece repede si este bine sa fii cat mai organizat. Daca vrei sa vizitezi cat mai multe tari in acest an trebuie sa stii cum sa iti organizezi timpul pentru a le putea vedea pe toate. Cu siguranta iti vei dori sa mergi in cele mai inedite destinatii in care sa te poti relaxa si sa uiti de grijile de zi cu zi.

Iata care sunt destinatiile perfecte pentru acest an

Namibia

Este o destinatie pe care trebuie sa o descoperi. Capitala Namibiei este Windhoek si este cel mai vechi oras din lume. Dunele de la Sossusvlei iti vor asigura o priveliste de neuitat. Te asigur ca toate astea te vor impresiona is si iti vei dori sa revii aici ori de cate ori vei avea ocazia. In plus poti avea parte de un Safari in Parcul National Etosha unde vei putea vedea lei, elefanti, leoparzi, rinoceri, hiene sau girafe.

Insula Surtsey

Aceasta insula are o istorie fascinanta iar numele ei provine de la un personaj mitologic, mai exact Surtr. Insula a fost descoperita in anul 1963 iar in acea perioada accesul turistilor dar si a cercetatorilor pe aceasta insula a fost interzis.  Intrega insula este formata din piatra vulcanica ponce care a devenit fertila, in anul 2008 pe aceasta insula numarul de specii de plante se ridica la 69.

Antarctica

Antarctica este o destinatie a extremelor, este cea mai friguroasa si cea mai secetoasa zona de pe Pamant. Acest teritoriu nu are orase si nici locuitori stabili, doar cateva statii de cercetare. Flora si fauna de pe acest continent sunt saracacioase. Poti vizita aceasta destinatie dar doar pe perioada verii australe care tine din noiembrie pana in martie. Cele mai importante atractii turistice sunt: Polul Sud, fosta statie sovietica de cercetare, muntele Erebus,insula Anver, insulele South Shetland.

Groenlanda

Este o destinatie mai putin populara pe care trebuie sa o vizitezi. Aceasta este natiune autonoma in Regatul Danemarcei in care ghetarii sunt cei care atrag cel mai mult atentia. Pe langa asta muntii verzi cu flori salbatice te vor cuceri instant.

In Groenlanda mai poti vizita: redactorul de la Ilulissat,Tasiilaq – este cel mai mare oras din estul Groenlandei, amplasat pe un fiord, inconjurat de munti si despicat de un mic rau,  poti merge intr-o croaziera pentru a putea vedea balenele,  insula nelocuita Uunartoq cu izvoare calde te va cuceri instant dar si Aurora Borealis de care te vei putea bucura. Ca sa poti vedea cel mai mare spectacol de lumini de pe pamant trebuie sa calatoresti in Groenlanda pe timpul iernii.

Insula Palmerston

Este considerata una dintre cele mai izolate insule din lume. Aceasta este situata la 3000 de kilometri de Noua Zeelanda. Trebuie sa stii ca pe aceasta insula nu se afla niciun hotel unde sa te poti caza dar daca iti doresti sa ramai peste noapte aici te poti caza oricand la unul dintre localnici.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *