Descopera plantele care purifica aerul

Stiai ca aerul din interior poate fi mai poluat decat aerul din exterior? Anumite plante asa cum ar fi iedera, crizantema  sau aloe vera purifica aerul prin absortia anumitor poluanti. Fumul de tigara, covoarele, lumanarile dar si multe alte produse emit substante nocive pe care ar trebui sa le elimini cumva din locuinta ta. Pentru ca nu ai cum sa gestionezi aceasta situatie cel mai bine este sa iti iei tot felul de plante care iti vor purifica aerul din locuinta.

Cumpara pentru casa ta urmatoarele plante ca sa poti avea parte de un aer mai curat

Aloe vera

Denumirea stiintifica a acestei plante este Aloe Barbadensis. Aceasta planta mai poate fi folosita si pentur arsuri pe piele dar si pentru a elimina formaldehidei din aer.  Frunzele plantei contin un lichid plin de vitamine, de enzime si de aminoaicizi care pot calma orice zgarietura.

Feriga Boston

Denumirea stiintifica a plantei este Nephrolepis Exaltata Bostoniensis. Aceasta actioneaza ca un umidificator natural deoarece indeparteaza formaldehida si purifica aerul din incapere. Ca sa te poti bucura de avantajele ei trebuie sa ii asiguri lumina de care are nevoie si sa ii pastreze solul umed. Principali poluanti pe care ii elimina sunt formaldehida si xilenul.

Gerbera

Denumirea stiintifica a acestei plante este Gerbera sp sau gerbera jamesonii.  Planta este ideala pentru eliminarea benzenului.

Gerbera absoarbe dioxidul de carbon si ofera oxigen peste noapte. Poti pune aceasta planta in dormitorul tau daca iti doresti sa ai parte de un somn mai profund.

Arborele Dragon

Aceasta planta are denumirea de Dracaena Marginata.  Este cunoscut deoarece purifica aerul de substante cancerigene, benzene, fum de tigara dar si alte substante nocive.  Acesta mai este cunoscut si pentru indepartarea din aer a formaldahidei.

Daca vrei sa te bucuri de aceasta planta trebuie sa o tratezi cu grija, solul ei trebuie sa fie uscat iar udarile trebuie sa fie neregulate. Cu toate astea planta este innebunita dupa  lumina directa a soarelui.

Crizantema

Denumirea botanica a plantei este Chrysantheumum sp. Sau Chrysanthemum morifolium. Aceasta planta este eficienta in eliminarea benzenului dar si in eliminarea gazelor sau substantelor chimice.

O poti pune in bucatarie sau in living, in mod sigur iti va infrumuseta camera mai mult decat te astepti.

Floarea aceasta frumoasa ajuta la filtrarea toxinelor care se gasesc in materialele plastice.

Iedera englezeasca

Denumirea botanica a acestei plante este Hedera helix. Aceasta planta este ideala pentru indepartarea benzenului si este ideala pentru persoanele care sufera de astm sau care au diferite alergii.

Este purificatorul ideal pentru baie si te poate ajuta mai mult decat iti dai seama in tratarea mucegaiului.

Pentru a avea parte de cea mai frumoasa planta trebuie sa o uzi din abundenta si trebuie sa mai stii ca are nevoie de patru ore de lumina pe zi.

Orice casa are nevoie de plante pentru a arata desavarsit. Trebuie sa gasesti cele mai interesante plante astfel incat sa ai parte de un aspect inedit. Pe langa asta alege plantele care te pot ajuta in purificarea aerului, conteaza mai mult decat iti poti da seama.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *