Noile destinatii de lux. Afla care sunt acestea

Atunci cand ne gandim la destinatii de lux , ne gandim la experiente autentice si la locuri la care ai acces o data in viata. O destinatie de lux nu inseamna neaparat o locatie unde ai acces non-stop la mare sau un hotel de 5 stele.

Targul ITB Berlin este cel mai mare targ de turism din lume. Are o traditie de 50 de ani cu participanti de pe 6 continente. Peste 180 de tari isi prezinta ofertele iar acest targ are peste 160.000 de vizitatori anual. Targul se desfasoara pe o suprafata de 160.000 de metri patrati iar volumul de vanzari este de 7 miliarde de euro.

Destinatiile de lux sunt Islanda, Laponia, Antarctica si zonele Arctice. Cu siguranta aceste destinatii vor fi apreciate de persoanele care isi doresc sa exploreze tot mai mult si care vor sa aiba parte in vacantele lor de mai multa adrenalina.

Toate aceste zone sunt mai putin populate si ii ofera turistului ocazia sa isi invinga fricile si fobiile. In plus vei scapa de aglomeratia care exista in zonele cele mai des vizitate. Ca un bun calator trebuie sa te implici in actiuni de protejare a mediului inconjurator. Cum poti face asta? Ei bine, poti evita orasele cele mai mult vizitate si poti merge in zone unice in care foarte putine persoane au curaj sa mearga.

Cele mai aglomerate destinatii turistice sunt : Santorini – a inregistrat si peste 10.000 de vizitatori zilnic in sezon ( datorita vaselor de croaziera care opresc aici pentru perioade de cateva ore),  Bali – Indonezia are in jur de 22 de milioane de turisti anual iar o treime din acestia vin in Bali, Dubrovnic – a devenit o destinatie populara din cauza serialului Games of Thrones, aceasta atrage 10.000 de turisti intr-o singura zi in orasul vechi, Barcelona si Venetia sunt alte orase care sunt pline de turisti.

Oamenii care vor sa aiba parte de liniste aleg sa isi petreaca concediul intr-o vacanta deosebita in care au cu ce sa se delecteze.

In Islanda indiferent de perioada in care vei ajunge te vei putea bucura de spectacolul banelelor. Croazierele in care vei putea merge au loc in orice anotimp dar vara este mult mai frumos deoarece se fac excursii zilnice. Sansele de a vedea acest mamifer fabulos sunt de 80-95%. Balenele inoata chiar si pe langa barci.

Aurora boreala este o alta atractie extrem de populara in Islanda. Acest spectacol natural, plin de culoare se poate vedea doar din cateva locuri de pe Pamant. Daca vrei sa te bucuri totusi de acest spectacol al naturii trebuie sa mergi in Islanda in perioada cuprinsa de la sfarsitul lunii septembrie pana la inceputul lunii aprilie.

Laponia este o alta tara frumoasa in care ai acces la cele mai frumoase peisaje naturale. In ciuda dimensiunii sale este o tara foarte putin populata. Aici vei avea sansa sa te relaxezi si sa scapi de stresul si de aglomeratia de zi cu zi.

Alege aceste tari pentru a avea parte de un concediu de neuitat.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *