Inceputul perfect de relatie atunci cand esti adult

 

Intalnirile ca adult sunt complet diferite fata de ceea ce ai avut in liceu.  Atunci cand esti adult ai mai mult asteptari de la persoana de langa tine si iti doresti mai mult.  In plus poate fi mai greu si din prisma faptului ca nu mai petreci atatea nopti prin cluburi sau la petreceri.

De indata ce ti-ai gasit un partener relatia va fi mult mai diferita fata de ce ai avut pana acum. Nu vei mai trata totul atat de dramatic si te vei axa mai mult pe ceea ce iti doresti. Partenerii avuti pana acum te-au facut sa te cunosti mai bine si sa iti dai seama de ce ai nevoie in viata ta.

Relatia ca adult este mult mai frumoasa si complexa. Amandoi aveti maturitate emotionala si sunteti mai deschisi si mai sinceri.

Iata in cele de mai jos cele mai frumoase inceputuri pentru o relatie dintre doi adulti:

Comunicarea este mult mai facila

Este mult mai simplu sa discuti sincer atunci cand esti adult. Minciuna nu iti mai pare o solutie si iti doresti ca persoana de langa tine sa te cunoasca asa cum esti, cu bune si cu rele. Iti doresti ca prin comunicare sa va puteti cunoaste mai bine si sa va dati seama daca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Mergeti in vacanta in cuplu

Vacantele sunt un mod placut si sigur de a cunoaste mai bine persoana de langa tine. Intr-o vacanta veti vedea si cum va descurcati sa va administrati bugetul astfel incat sa va ajunga pe tot parcursul vacantei. In plus timpul petrecut impreuna va va ajuta sa vedeti daca puteti convietui impreuna.

Petrecerea sarbatorilor in familie

Perioada sarbatorilor este una foarte frumoasa si foarte importanta. Ca adult, iti vei dori sa petreci aceasta perioada alaturi de familie. Va puteti imparti astfel incat va mergeti in vizita atat la familia ta cat si la familia partenerului tau. Este un mod frumos de a va apropia mai mult de parinti.

Va mutati impreuna

Mutatul impreuna este primul pas in angajamentul pe termen lung. Acesta poate fi un pas decisiv in relatia voastra. Veti invata sa va impartiti bugetul astfel incat sa reusiti sa faceti tot ce va propuneti. Trebuie sa invatati sa va impartiti atributiile gospodaresti si sa colaborati atunci cand vine vorba de curatenie. Este foarte important sa va intelegeti in treburile casnice pentru ca relatia voastra sa poata rezista.

Va luati un animal de companie

Un animal de companie este minunat dar acesta este o responsabilitate. Este foarte important sa intelegeti amandoi acest lucru si va impartiti responsabilitatile. Daca va veti ajuta reciproc atunci un animal de companie nu o sa va destabilizeze relatia. In plus este o lectie buna in cazul in care va decideti sa aveti copii.

Planurile de viitor

Daca totul evolueaza natural si frumos intre voi atunci planurile de viitor nu vor intarzia sa apara. Veti vorbi deschis despre casatorie cu tot ce implica si despre copii.

Relatiile dintre adulti sunt mult mai sincere si mai frumoase. Atata timp cat ambii parteneri stiu ce isi doresc nimeni si nimic nu le poate sta in cale.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *