Cum facem sport acasa cu bicicleta pentru fitness?

bicicleta pentru fitness acasa

Viata sedentara, pe care o avem multidintre noi, datorita statului pe scaun ore in sir, ne impinge spre un orar lipsit de activitati fizice. Mass media incearca sa ne determine sa facem macar 30 de minute de activitate fizica, zilnic.

Nu trebuie sa va intristati ca veti face sport acasa. Daca timpul nu va permite sa mergeti la sala sau sa mergeti cu bicicleta in parc, puteti opta pentru a face sport cu bicicleta pentru fitness acasa. Este vorba de bicicleta fitness pentru acasa sau bicicleta pentru uz casnic, cum mai este numita.

Bicicleta fitness poate fi pozitionata cu fata catre o fereastra sau spre alta priveliste, fara sa fiti nevoiti sa aveti in fata un perete.

Avantajele folosirii unei bicicleta de fitness acasa

Avantajul pe care il aveti daca faceti sport acasa, cu bicicleta pentru fitness, este acela de a va putea organiza programul asa cum doriti. Nu trebuie sa stati la rand sa vi se elibereze la sala, o bicicleta oarecare. Mai mult, alegand bicicleta fitness potrivita pentru activitatea fizica pe care o doriti, puteti castiga atat timp de calitate pentru sanatatea dumneavoastra, cat si eficienta dorita in intretinerea fizica.

Cum alegem bicicleta de fitness pentru acasa?

Ca sa va alegeti o bicicleta potrivita pentru acasa, trebuie sa va ganditi bine ce fel de sport o sa practicati. Est foarte important sa stabiliti genul de exercitii pe care doriti sa le faceti. Si de asemenea este important ca bicicleta fitness pe care o achizitionati sa se potriveasca cu stilul vostru de viata.
Va recomand sa stabiliti de la inceput daca doriti sa exersati muschii bratelor, picioarelor, spatelui sau sa faceti exercitii cardio.

Bicicleta de fitness eliptica

Bicicleta eliptica Xplorer Stellar
Daca sunteti genul sportiv, extrem de activ si va plac provocarile, va recomand bicicleta fitness eliptica sau magnetica, deoarece cu bicicleta eliptica va exersati atat muschii bratelor cat si muschii picioarelor.

Bicicleta de fitness magnetica

bicicleta fitness magnetica
Bicicleta magnetica este bicicleta fitness pentru acasa pe care toti oamenii activi si-o doresc. Poate fi reglata la trepte diferite pentru pedalare mai dificila. Daca sunteti genul sportiv si participati deseori la curse de ciclism sau la triathlon, atunci puteti exersa acasa cu bicicleta fitness magnetica. Astfel va asigurati antrenamentele constante de care aveti nevoie, fara a exista riscul sa nu aveti la dispozitie o bicicleta, intr-o sala de fitness.

Daca vreti sa va rezumati la intretinerea zilnica a sanatatii, utilizand bicicleta 30 de minute, dar intr-un ritm calm si nu alert, atunci trebuie sa va indreptati atentia catre bicicleta fitness mecanica. Aceasta poate fi utilizata pedaland constant si usor, deoarece nu are trepte diferite de dificultate pentru pedalat.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *