Vrei sa te dezvolti? Atunci citeste aceste carti

Vrei sa te dezvolti? Atunci citeste aceste carti

Un om destept este un om care se educa in permanenta. Ca sa poti avea parte de o educatie aleasa trebuie sa citesti cat mai mult. Cartile de dezvoltare personala sunt esentiale pentru toti cei care vor sa aiba parte de o evolutie atat in viata personala cat si in viata profesionala. Citeste aceste carti si vei reusi sa ai parte de dezvoltarea pe care o doresti.

Exceptionalii de Malcolm Gladwell

Malcolm Gladwell este un povestitor deosebit si povesteste modalitatiile prin care oamenii de succes au fost ajutati de alti oamenii ca sa poata atinge succesul pe care il au.

Acesta sustine ca si succesul are o poveste a sa. Cu putin noroc si cu putina perseverenta poti juca aceasta carte in avantajul tau propriu. Iti poti crea un anturaj care sa iti ofere sanse si ajutor astfel incat sa ai parte de succesul pe care il doresti. Avand succes vei deveni mai destept.

Inteligenta emotionala de Daniel Goleman

Inca de la o varsta frageda oamenii s-au raportat la IQ pentru a-si demonstra inteligenta. Dar asta nu este intotdeauna corect poti intalni oameni cu un IQ mai mic ca tine dar care sa fie mai destepti. Inteligenta emotionala este cea care face ca un om sa fie cu adevarat destept. Este acea persoana care isi poate controla emotiile in avantajul propriu.

Rework de Jason Fired & David Heinemeier Hansson

Aici vei gasi cel mai bine descris un business neconventional care nu contrazice regulile pietei. In cazul in care vrei sa ai parte de un business de succes care sa iti ofere rezultatele pe care le doresti si sa ai parte de angajati competenti atunci trebuie sa citesti aceasta carte deoarece te va ajuta sa iei cele mai inteligente decizii.  Este o carte pe care trebuie sa o citesti o data inainte de a-ti deschide o afacere dupa care sa o mai citesti inca o data atunci cand ti-ai deschis afacerea.

Saptamana de lucru de 4 ore de Tim Ferriss

Este o carte care ofera idei si strategii prin care sa iti poti trai viata intr-un mod neconditional. Cu ajutorul acestei carti vei fi mai destept decat crezi. Vei invata ca tot ce ai nevoie este un imbold si o buna idee ca sa poti avea parte de succes.

Totul despre psihologia persuasiunii de Robert Cialdini

Este o carte care te va ajuta sa devii mai influent in orice domeniu. “ Totul despre psihologia persuasiunii” este o carte extrem de apreciata deoarece iti ofera foarte multe idei de marketing si te va ajuta sa devii mai bun si mai influent in afacerea ta.

Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace de Stephen R. Covey

Stephen Covey a creat cele 7 principii ale oamenilor eficienti, acestea sunt: Fiti proactivi, Incepeti cu gandul la final, Dati prioritate prioritatilor, Ganditi castigi,  Cautati mai intai sa intelegeti si apoi sa fiti intelesi, Actiune sinergica, Ascutiti fierastraul.

The Speed of Trust de Stephen M.R. Covey

Increderea este extrem de valoroasa. Cu ajutorul ei iti poti cladi relatii de succes dar si afaceri de pe urma carora sa castigi extrem de mult. Daca nu ai sunficient de multa incredere in tine trebuie sa lucrezi la acest aspect.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *