Preturi World of Warcraft Mists of Pandaria

wow mist of pandaria

Ultimul joc a celor de la Blizard, World of Warcraft: Mists of Pandaria denumit de catre specialistii in gaming ca fiind cel de-al doilea HIT din acest an dupa Diablo 3 este disponibil de azi in cele mai cunoscute magazine online de IT&C din Romania, putand fi achizitionat si online. Mai jos veti gasi preturile si magazinele de unde il puteti achizitiona.

Mai mult, daca nerabdarea este una din catarteristica dvs. va invitam sa cumparati chiar in aceasta noapte (25 septembrie la 00:00) si sa rezervati din timp jocul sau pachetul Collector’s Edition. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti link-urile de mai jos si sa urmezi instructiunile. Altex si Mediagalaxy organizeaza lansari in magazinele lor, urmariti siteurile oficiale altex.ro si mediagalaxy.ro pentru a vedea locatiile apropiate dvs.

Pentru a putea rezerva una din cele doua optiuni, nu trebuie decat sa va alegeti din preturile de mai jos.

World of Warcraft: Mists of Pandaria sau pachetul World of Warcraft: Mists of Pandaria Collector’s Edition ce cuprinde Full Epansion set pe DVD, Mouse Pad Mists of Pandaria, Audio CD cu soundtrack-ul jocului si The Art of Mists of Pandoria (208 de pagini prezentare grafica)

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *