Parfumurile unei femei

parfumuri ieftine dama

Parfumul pentru o femeie este dupa parerea mea ca a doua piele. Nu accept nici macar o secunda o femeie care nu incadreaza in programul zilnic minimul de curatenie si ingrijire: spalat pe dinti, tratament par, crema maini/picioare, lotiune tonica, crema de fata si crema de corp, ca sa nu mai vorbim de  gelurile de dus si exfoliantele pentru fata care trebuie folosite macar  o data pe saptamana.

Cuvantul “parfum” folosit in zilele noastre provea din limba latina “per fumus” si care insemna ” prin fum”. Parfumeria sau arta de a crea parfumuri a inceput in Mesopotamia antică și Egipt, urmata mai apoi de catre Romani si Persi. Arta crearii parfumurilor a prosperat in perioada Renasterii, fiind preluata mai apoi, in secolul al 16-lea in Franta, de aici si binecunoscuta fraza “parfumurile frantuzesti”.

Ceea ce trebuie sa cunoasteti atunci cand cumparati un parfum este diferenta de uleiuri aromatice ce pot fi diluate prin solveti ca jojoba, ulei de cocos sau ceara dar si cel mai frecvent pentru diluarea acestora fiind etanolul simplu sau in amestec cu apa. Proportia de uleriuri aromatice (atunci cand dorim ca un parfum sa persiste mai mult sau mai putin pe piele ) dintr-un parfum determina si tipul acestuia:

Extras de parfum: 20%-40% compuși aromatici
Apă de parfum (Eau de parfum) ‘EdP’: 10-30% compuși aromatici
Apă de toaletă (Eau de toilette ‘EdT’: 5-20% compuși aromatici
Apă de colonie (Eau de Cologne) ‘EdC’: 2-3% compuși aromatici.
Apă de solide (Eau de Solide) ‘EdS’: ~1% compuși aromatici: Marcă înregistrată: ‘EdS’

Cele mai cunoscute parfumuri pe care doamnele si domnisoarele din Romania le folosesc nu sunt neparat si cele mai scumpe din lume, dar pot fii accesibile si mai mult de atat, daca veti comanda azi, produsul va ajunge in 14 zile lucratoare, fapt ce va permite sa strangeti si bani si va asigura si originalitatea lui, fiind luate direct de la sursa, site-ul pe care vi-l recomand avand  rata de indredere din partea clientilor foarte mare.

Ceea ce ma incanta foarte mult este ca ma pot bucura de achizitia unor parfumuri elegante, rafinate care ma fac pur si simplu sa capat incredere in mine prin faptul ca stiu cat de cunoscute, apreciate si indragite sunt in intreaga lume. Printre acestea putem anumera brand-uri ca Chanel ( Chanel Coco, Chanel Chance etc). Givenchy ( Givenchy Hot Couture etc), Thierry Mugler (Alien etc) s.a.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *