Cum alegem cea mai buna placa de par

Set cadou placa de indreptat parul Remington PRO-Ceramic
5/5 - (4 votes)

Placa de par este accesoriul intalnit in orice casa unde exista o domnisoara sau o doamna. Intotdeauna preferam sa avem lucruri de calitate mai ales cand este vorba de sanatatea noastra si de aspectul nostru. Parul trebuie ingrijit intr-un mod deosebit si de aceea cand vrem sa cumparam cea mai buna placa de par, trebuie sa fim atente la toate aspectele pentru a achizitiona un accesoriu de calitate. Mai intai trebuie sa stim pentru ce o sa o folosim cel mai des.

Depinde de tipul de par pe care il aveti si ce doriti sa faceti cu ea si care va fi frecventa cu care o folositi. Pe piata gasiti cea mai buna placa de par pentru indreptat (sau cum mai este numita, pentru intins parul), ondulat sau creponat.
Sunt modele care pot realiza doar una dintre cele 3 functii de mai sus, dar sunt placi pentru par care au accesoriile necesare pentru toate 3.

La ce trebuie sa fim atenti cand cumparam o placa de par?

Trebuie sa aveti grija din ce este realizat materialul din care este creata placa pentru par. Sunt trei tipuri de material:

  • Turmalina este materialul intalnit cel mai des la periile rotative si la placa de par. Este un material antistatic si il recomand persoanelor care au parul cu fir aspru.
  • Titanul: stim ca acest material este un bun conductor de caldura. Placa de par ce contine acest material este recomandata persoanelor cu fir de par subtire.
  • Ceramica este materialul cel mai des folosit pentru placile de intins parul. Caldura este distribuita uniform si astfel, parul nu se deterioreza.
  • Mai exista placi realizate din diverse alte materiale, pe care nu le recomand, acestea fiind un real pericol pentru parul dumneavoastra.

Temperatura pe care o poate atinge placa pentru par trebuie sa fie reglabila. Urmariti acest aspect pentru a va proteja parul. Alegeti placa de par care poate atinge o temperatura cat mai joasa pentru a nu va deteriora firul de par.
Placa de indreptat parul Remington PRO-Sleek
Fiti atente la functiile pe care le are placa pe care o doriti. O functie importanta pe care o recomand este oprirea automata.

Acest lucru va ofera si siguranta si economiseste energie electrica daca dupa un timp indelungat placa este pornita si neutilizata.

O alta caracteristica important ape care trebuie sa o urmariti la placa pentru par este generatorul de ioni. Astfel, parul nu va fi electrizat.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *