Cel mai tiramisu facut chiar de Ramona Badescu

Cel mai tiramisu facut chiar de Ramona Badescu

Ramona Badescu este o vedeta cunoscuta din tara noastra. Aceasta este cunoscuta pentru modul in care arata dar si pentru preparatele culinare cu totul indedite.

Recent vedeta a devenit mama pentru prima data la varsta de 51 de ani. Bebelusul sau i-a schimbat complet viata si i se dedica complet. Cu toate ca nu ofera detalii despre tatal baietelului ei sau despre numele micutului, Ramona sustine ca are o viata pe care o are in acest moment este foarte diferita fata de cea cu care era obisnuita dar ca se simte mult mai implinita si mai fericita.

Iata retete de tiramisu a frumoasei vedete

“Rețeta mea de tiramisu este foarte apreciată de prieteni. Iată cum se face:

un pachet pișcoturi Pavesini

500 grame mascarpone

6 ouă cu gălbenușuri foarte galbene – din care folosesc doar gălbenușurile – albușurile le pun dimineața la o omletă doar cu albușuri și mix de semințe

250 grame de smântână de frișcă, pun și zahăr, dar 50 de grame, pentru că nu îmi place foarte dulce

Bat foarte bine gălbenușurile cu zaharul, pun un vârf de sare în ele, apoi le bat cu mixerul foarte bine până când devin cremoase. Adaug mascarpone peste ele, pe care îl scot din timp din frigider, cu o oră înainte și apoi montez și frișca și nu o pun chiar pe toată, depinde de gust, de mărimea pe care o au ouale, apoi mai pun după ochi și după gust.

Secretul meu, care câștigă papilele gustative ale tuturor, este că eu nu fac siropul în care înmoi pișcoturile din cafea, ci cu ness, și anume pun într-un vas 300 ml de apă cu 4 lingurițe de nesscafe, le pun la microunde puțin până se topește nesul, câteva secunde, și apoi mai pun pe deasupra Sanmarzano o băutură italienească, pentru a da aromă, seamană cu romul nostru dar e mai deosebit. În acest sirop înmoi pișcoturile foarte repede, le trec prin acest amestec, le pun într-un vas în care așez un rând de pișcoturi, un rând de cremă și peste ultimul strat de cremă pun un praf de ness.” a declarat Ramona.

Pe langa acest  minunat desert Ramona mai prepara si multe alte feluri de mancare. Aceasta are o dieta foarte bine pusa la punct si ii place sa isi prepare singura mancarea.

Reteta  acesteia de salata mixta cu roccola

“Sunt adepta salatelor de obicei, îmi place salata de vinete, salata de boeuf de acasă, făcuta de mama… Aici, în Italia, sunt mai practică și prefer salatele care se pregătesc repede, cu ce ai prin frigider. De exemplu, chiar zilele trecute mi-am pregătit o salată mixtă cu ruccola. Nu pun roșii pentru că de multe ori mă deranjează coaja roșiilor, sunt acide, pun semințe de cânepă, un mix de multe semințe prăjite, de floarea soarelui, în, dovleac, lăptuci, ridichii, și mai adaug castraveți, avocado. Apoi fac un sos cu puțină sare, lămâie, ulei de măsline extravirgin și oțet din rodii pe care îl așez, ca dressing, peste salată. E delicios! Vă pup!” a mai declarat Ramona.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *