Ceaiul verde si slabitul

ceai verde de slabit
Rate this post

Ceaiul verde este mai mult decat o simpla bautura care ne place sau nu. O putem folosi fara probleme si ca atare, insa e bine sa fim constienti de proprietatile sale curative si de influenta pe care o are in lupta cu kilogramele. Asiaticii (mai ales cei din China) il folosesc de secole ca planta medicinala. Vindeca afectiuni ca durerile de cap, depresia, indigestia si alte multe afectiuni comune.

Cu toate acestea, cea mai discutata proprietate a sa este aceea de ceai de slabit. Aproape orice program dietetic se concentreaza pe arderea caloriilor sau pe reducerea caloriilor ingurgitate. Consumarea de ceaiuri de slabit te ajuta sa obtii ambele obiective si prin urmare, face minuni asupra corpului tau. Iata cum functioneaza:

• Ceaiurile din ierburi intensifica oxidarea grasimilor, si procesele termogenetice din corp (aceasta este o alta denumire pentru capacitatea corpului de a arde caloriile consumate). Blocheaza absorbtia de grasime si reguleaza nivelul glucozei.

• Consumul de ceai verde intensifica metabolismul si accelereaza procesul de ardere a grasimilor. Astfel, acestea nu se mai depun si incepe pierderea stratului de grasime.

• Se stie ca ceaiul iti suprima si apetitul, prin urmare nu va veti mai simti atat de inclinat sa alergati la fast food si sa mancati mai mult decat aveti nevoie.

• Ceaiul verde contine polifenoli, care sunt antioxidanti puternici care ajuta la arderea rapida a caloriilor dar au si alte avantaje asupra sanatatii, printre care se numara inclusiv prevenirea cancerului.

Dar cat de des ar trebui sa bem ceai verde pentru a obtine un efect?

Depinde mult de ingredientele acestuia, insa cantitatea recomandata este de 5-7 cesti pe zi. Amestecurile mai conentrate nu se recomanda sa fie consumate mai des de 2 cesti pe zi.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *