Motive pentru care unele diete rapide nu functioneaza

diete rapide

Un rezultat imediat, este visul oricarui om care incepe o cura de slabire rapida. Daca s-ar putea sa slabim zilnic si mult ar fi minunat. Cateodata, insa tinem o dieta de cateva saptamani si nu vedem nici un efect desi, ne-a fost recomandata ca o metoda sigura si eficienta de a pierde greutate. Este posibil ca aceasta cura de slabire rapida nu fie cea mai potrivita pentru dumneavoastra. Sa vedem de ce:

  • De multe ori suntem convinsi ca nu va functiona inainte sa incepem. Nici o dieta rapida nu va afea efect atata timp cat nu suntem siguri ca vrem sa o urmam cu strictete. Este un factor psihologic pana la urma: corpului ii este mult mai greu sa accepte o noua realitate fizica, atata timp cat creierul nu o accepta.
  • Nu ar trebui sa asteptam ca corpul nostru sa iubeasca curele de slabire rapide. Chiar si cele mai sigure, reprezinta un soc prin care trece trupul nostru, soc la care se va adapta treptat si cu greutate.
  • Fara un plan bine facut, nici o cura de slabire rapida nu va avea efectul dorit. Daca veti tine timp de cate zile o dieta disociata, dupa care va veti razgandi si veti trece la una pe baza de capsule sau ceaiuri, corpul dumneavoastra nu va ma sti ce sa creada si prin urmare, nu doar ca nu veti slabi, dar exista si riscul sa va imbolnaviti.
  • La fel cum nu orice haina pe care o vedem pe un manechin sta bine pe noi, tot asa, nu orice dieta pe care o tinem, va avea un efect asupra corpului nostru. Consultati un nutritionist inainte sa incepeti o cura de slabire rapida. Si nu uitati: o dieta nu se tine pentru un eveniment, ci este o proces indelungat, care presupune o schimbare in stilul nostru de viata.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *