Intrebari si raspunsuri despre pastile de slabit

pastile de slabit

Discutia despre pastilele de slabit pare sa nu se mai temine niciodata. De aceea, o sa va raspundem pe scurt la cateva dintre intrebarile pe care le-ati putea avea in legatura cu acestea, pentru a putea fi mai informat inainte sa alegeti un tip sau altul de capsule.

Prima intrebare este cea mai evidenta: functioneaza pastilele de slabit?

Unele chiar foarte bine. Majoritatea cercetarilor spun ca undeva la 15% dintre pastilele de pe piata chiar te ajuta sa slabesti prin reducerea apetitului sau impiedicarea grasimii sa se depuna. Pastile de slabit care nu lasa grasimea sa se depuna: acestea creaza un fel de gel care izoleaza moleculele de grasime, facandu-le mai usor de eliminat in mod natural prin sitemul digestiv. Pastile de slabit care suprima apetitul: produc o solutie vascoasa in stomac care intarzie digestia si absorbtia glucozei in corp. Rezultatul lor este ca nu iti va mai fi foame atat de des si nu vei mai manca excesiv de mult.

Sunt pastilele de slabit aprobate de ministerul sanatatii?

Multe dintre ele sunt : urmariti inscriptiile de pe ambalaj.

Care sunt efectele secundare posibile?

Din nou, este bine sa citesti cu atentie prospectul, pentru ca acestea pot varia de la un medicament la altul. Sunt si pastile naturale care nu au efecte secundare puternice si sunt testate clinic.

Cat dureaza un tratament?

Majoritatea dureaza 30 de zile cu posibilitate de prelungire pentru inca 30.

Cat de mult pot slabi?

Daca combini acestepastile de slabit cu cateva exercitii fizice, poti slabi pana la 15 kg. Insa daca nu iti reglezi metabolosmul prin reducerea grasimilor din mesele principale si exercitii zilnice le vei pune in curand la loc.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *