Care sunt perspectivele unui copil care stapaneste bine limba engleza

copii invata limba engleza
4.5/5 - (2 votes)

Este recomandat ca micutii sa invete o limba straina inca de la cele mai fragede varste, astfel incat atunci cand cresc sa le fie mai usor sa se perfectioneze si sa ajunga sa vorbeasca limba straina invatata aproape ca nativii. StewartEnglishSchool recomanda cursurile de engleza in care profesorii sunt vorbitori nativi ai limbii, astfel incat rezultate sa fie cele mai bune.

Cursurile de limba engleza aduc numeroase noi perspective copiilor atunci cand cresc.

Scoala de limba engleza asigura la momentyul potrivit posibilitati mai bune de angajare

Pentru ca limba engleza este o limba de circulatie internationala si una dintre cele mai vorbite limbi la nivelul intregii planete, scoala limba engleza este cea mai buna varianta prin care copilului i se poate asigura un viitor bun. Cu ajutorul limbii engleze, copilul, odata devenit adult, poate sa acceseze inclusiv joburile la care limba engleza este importanta si este un factor de selectie. De asemenea, poate lucra inclusiv in strainatate, in orice tara in care nu este obligatorie limba nativa si se accepta limba engleza.

Acces mai usor la alte limbi straine

In momentul in care copilul face un curs engleza cu profesori nativi, ii va fi mai usor ulterior sa invete si alte limbi straine. Spre exemplu, s-a constatat ca atunci cand o persoana stie foarte bine limba engleza ii este usor sa invete si germana, dar si alte limbi inrudite. Un alt aspect important consta in faptul ca este posibil sa fie invatate si limbi considerate grele, cum ar fi suedeza sau alte limbi nordice, pentru ca elevul stie deja cum se invata corect o limba straina, stie cum sa abordeze noile limbi invatate si stie sa faca paralele si conexiuni intre limbi.

Posibilitatea de a accesa programe de studii in strainatate

Copiii care stiu limba engleza pot accesa diverse programe de studii in strainatate. Sunt foarte multe programe de studii bazate pe limba engleza si acesta este cu siguranta un avantaj considerabil pentru cei care o cunosc deja. Programele precum Erasmus, bursele de la liceu si alte astfel de oferte de la diverse universitati si licee din intreaga lume sunt o oportunitate prin care elevul sau studentul pot descoperi comunitati noi, stiluri de viata diferite, pot avea acces la forme de invatamant superioare sistemului din Romania, se pot perfectiona si isi pot consolida cariera.

Posibilitatea de a accesa programe Work and Travel

Work and Travel a inceput ca un program special destinat pentru cei care voiau sa isi incerce norocul in SUA, insa ulterior s-a extins si pentru alte state. Pentru cei care vor sa traiasca visul american, limba engleza este obligatorie, iar atunci cand au studiat-o de mici nu vor avea nicio problema atunci cand trebuie sa relationeze cu localnicii, sa lucreze sau sa se distreze in America.
Toate aceste efectele ale studiului limbii engleze sunt extrem de importante si joaca un rol esential in dezvoltarea ulterioara a copilului. De aceea parintilor li se recomanda ca elevii sa invete engleza inca de cand sunt mici pentru ca atunci cand devin adolescenti sau adulti sa se bucure de toate avantajele aduse de aceasta limba.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *