Black Friday: reduceri la rochii de seara si lenjerie intima pe 24 noiembrie 2017

rochii black friday

Acesta e primul articol dedicat zilei de Black Friday 2017 si tocmai de aceea am preferat sa tratez la urma subiectul reducerilor la haine de dama, in speta la rochii de seara, lenjerie intima si alte haine. De ce? Pentru ca la cat de mult a crescut piata de profil in anul din urma si la cat de concurentiala e aceasta nisa, cred ca ofertele la rochii de seara si lenjerie intima indeosebi vor fi de-a dreptul explozive.

Daca va mai aduceti bine aminte, pe sectorul de fashion, multe dintre rochiile oferite la promotie erau fie din randul produselor nevandute, fie oarecum demodate. Sigur, au fost si produse super trendy, dar ele s-au epuizat primele. Mi-ar placea ca anul asta sa se renunte la conceptul de rochii extrem de sexy. De exemplu, una dintre chestiile care imi plac la noiii intrati in sectorul acesta, in speta la tendylook.ro, e faptul ca gama lor de rochii de seara e de-a dreptul eleganta. Modelele nu au nicidecum o tenta indecenta, ci sunt croite astfel incat sa se potriveasca la fix pe trupuri si, totodata, ofera o nuanta de eleganta misterioasa. Luati de exemplu modelul acesta.

E elegant, placut ochiului, usor sexy, special pentru femeile care vor sa ramana elegante si sa se simta frumoase. Genul asta de rochii vor fi la reducere de Black Friday 2017 din cate am aflat, lucru care ma bucura intr-o anume masura.

Cred ca greseala pe care o fac multi producatori e ca in goana de a lansa produse sexy pe piata pasesc usor in sectorul de vulgaritate, ori asta nu se potriveste nicicum pentru un magazin de fashion feminin. Din fericire, exista si produse de lenjerie intima care sunt super frumoase si pastreaza conceptul de feminatate.

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *