5 lucruri utile care nu trebuie sa lipseasca din rucsacul unui barbat

iubesti

Daca esti genul de barbat care prefera rucsacul in locul unei genti de umar, atunci probabil stii senzatia aceea ca rucsacul tau este uneori pe jumatate gol… dar pur si simplu crezi ca nu ai nevoie sa iei cu tine nimic altceva decat portofelul si cheile. Te inseli! Sunt cateva lucruri care nu ar trebui sa lipseasca din rucsacul unui barbat, in special daca vorbim de un rucsac de pe Answear, iar cele mai importante (din punctul nostru de vedere) sunt cele enumerate mai jos.

Un desfacator de bere sau tirbuson: O sticla de vin intr-o seara romantica se poate transforma intr-un moment de incurcatura daca nici unul dintre parteneri nu are un tirbuson pentru desfacerea vinului. La fel de bine, cateva sticle de bere savurate in weekend cu prietenii, acasa la unul dintre voi, pot deveni o pacoste daca gazda nu are desfacator de bere. In genul acesta de situatii, poti fi chiar tu salvatorul serii daca pur si simplu ai avut inspiratia de a lua de acasa un desfacator sau tirbuson.

O bricheta sau o cutie de chibrituri: Gratar in parc? Gatit la prieteni? O fata care te roaga sa-i aprinzi o tigara? Oricare ar fi situatia, sunt mari sanse ca din cand in cand sa-ti doresti sa ai la tine o bricheta sau o cutie de chibrituri. Pe langa faptul ca ocupa putin spatiu, o bricheta este utila nu doar in situatii specifice, ci chiar in momente in care te astepti mai putin, cum ar fi pentru a arde cateva fire inestetice care ies dintr-un material sau pentru a te alatura multimii care flutura brichete aprinse in aer la un concert.

Un pachet de carti de joc sau un boardgame: Va adunati cu totii la un amic pentru a juca diverse jocuri, dar va dati seama in ultimul moment ca gazda are doar un singur joc boardgame, care nu e pe placul tuturor. In acel moment, daca ai cu tine din intamplare un alt joc, sunt sanse mari ca seara sa devina mult mai interesanta. Recomandam o versiune micsorata de Catan sau un pachet obisnuit de carti, cu care se pot juca sute de jocuri.

O carte care se citeste usor: Ai ajuns prea repede la intalnire? Intarzie metroul din nou? Daca ai la tine o carte, astfel de momente devin mult mai putin stresante si uiti cum trece timpul. Sigur ca nu e cea mai buna ideea sa citesti Kafka sau Cioran in metrou, deoarece s-ar putea sa-ti fie mai greu sa te concentrezi intr-un spatiu aglomerat. Insa poti incerca o carte de Coelho sau un bestseller international, care cu siguranta te vor ajuta sa ai o calatorie mai relaxanta.

Un kit de igiena personala: Aici e foarte simplu. Kit-ul de igiena personala inseamna de fapt un tricou  subtire, o pereche de sosete, lenjerie intima si un deodorant, pentru eventualitatea in care ramai la altcineva peste noapte. De asemenea, aceste obiecte iti vor fi utile daca te hotarasti in ultimul moment sa joci un baschet sau fotbal cu prietenii si nu ai timp sa treci pe acasa sa te schimbi in ceva mai sport.

 

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *