Cum alegi cel mai bun GPS pentru masina

gps pentru masina
Cum alegi cel mai bun GPS pentru masina
4.7 (93.33%) 3 votes

Fiecare dintre noi are nevoie sa se deplaseze. Acest lucru devine o problema in momentul in care trebuie sa facem aceasta deplasare in afara localitatii, sau sa ajungem in orase pe care nu le cunoastem. Orientarea in aceste situatii devine anevoioasa, iar despre consultarea unei harti in timp ce suntem la volan nici nu poate fi vorba.

Aceste situatii pot fi rezolvate cu usurinta daca avem un GPS pe care sa il punem pe parbrizul masinii. Desigur ne punem intrebarea cum sa alegem cel mai bun GPS pentru masina, dar acest lucru nu este atat de greu precum credem. Sunt doar cateva caracteristici asupra carora trebuie sa ne oprim:

Displayul

Este esential sa fie cat mai mare, pentru a avea un spatiu mare de vizibilitate a hartii. Daca in trecut standardul era de 3.5 ”, in prezent acesta a crescut la 4.5” si exista chiar si modele care au displayul de 7”.

Partea hardware si memoria RAM

Procesorul trebuie sa fie foarte puternic pentru a calcula traseul sau a il reconfigura. Evident ca nu vom fi prea incantati daca acesta este lent si afiseaza rutele atunci cand deja nu mai avem nevoie. Un GPS bun trebuie sa aiba minim 450 – 500 MHz si 64 RAM (mai nou au aparut produse care urca cu frecventa procesorului pana la 600 – 700 MHz iar memoria RAM este de 128 RAM)
sistem de navigatie auto

Alertele de trafic

Aceasta optiune apare numai pentru produsele mai noi. Satelitul la care se conecteaza aparatul monitorizeaza ruta si ne alerteaza atunci cand apar accidente, blocaje auto si alte probleme. In aceste cazuri putem reconfigura cu usurinta traseul.

Harti

Sunt elementul cheie in cazul unui GPS. Pot fi achizitionate impreuna cu produsul sau separat, dar esential este sa va asigurati ca producatorul permite actualizarea hartilor online, pentru ca in permanenta apar noi caracteristici ale strazilor (sensuri unice, drumuri noi, etc).

Optiuni suplimentare

Unele modele ofera utilizatorilor o gama larga de optiuni care sa ii ajute sa se deplaseze in hatisul drumurilor moderne.
Baza de date are momorate diverse puncte de interes ca spitale, restaurante, banci si poate oferi informatii despre viteza maxima admisa pe diverse sectoare de drum.

Optiunea de voce este utila pentru ca te ghideaza fara a fi nevoie sa iti muti privirea de la drum.
Conexiunea bloototh sau navigarea activata prin comanda vocala sunt alte optiuni ce pot fi gasite la un GPS.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *