Convingeti iubitul sa-ti ia noul iPhone5!

Noul telefon iPhone 5

Stirea ca iPhone 5 va fi lansat pe 12 Septembrie 2012 este in sfarsit confirmata! Astfel, datele publicate zilele trecute de site-ul frantuzesc app4phone, care a obtinut aceste informatii dintr-o sursa apropiata de partenerii din China ai companiei Apple, se adevereste a fi corecta fiind sustinuta si de catre cei de la iMore.

In ceea ce priveste denumirea noului dispozitiv, ne putem astepta la o surpriza de proportii la fel ca in cazul lansarii celei de-a treia generatii de iPad, botezata de catre gigantii Apple ca “noul iPad” in loc de iPad3 , asa ca poate vom fi anuntati ca apare noul iPhone, desi, e doar un joc de cuvinte.

Pentru ca nu se putea o lasare atat de asteptata fara schimbari tehnice care sa starneasca surpize mai mult sau mai putin placute pentru doamne si domnisoarele iubitoare ale acestui brand, iata noutatile:

– ecranul telefonului va avea 3.75 inchi si nu 4 asa cum ne-am fi asteptat, o dezamagire dupa parerea mea, avand in vedere concurenta cu cei de la Samsung pentru Galaxy S3 care are un ecarn de 4.8 inchi

– datorita display-ului marit, si lungimea telefonului se va modifica, ajungand la 123.9 cm  fata de actualul 115.2 cm al modelului 4/4S

– conectorul noului iPhone va fi cea mai mare provocare la care vom fi supuse, scazand de la 30 pini folositi la mai mult de 600 milioane de iPod-uri, iPhone-uri si iPad-uri din intreaga lume, precum si milioane de terte accesorii, la 19 pini, o adevarata provocare pentru fabricile din industria de accesorii mobile, asa cum o considera si Dominic Symons (fondator Design Bluelounge)

– mufa pentru casti va fi pozitionata din stanga sus in dreapta jos a telefonului

“Subtilitatile” pe care trebuie sa le primeasca iubitul/sotul/amantul pentru a intelege ca ar fi frumos sa primim cadou noul telefon vor trebuie din pacate sa mai astepte putin, deoarece, desi aceasta lansare iPhone 5 va avea loc in data mentionata mai sus, acesta va ajunge pe piata americana in data de 21 Septembrie, urmand mai apoi sa fie prezent in Europa, implicit Romania abia dupa 1-2 saptamani. In ceea ce priveste pretul, putem sa rasuflam usurate: acesta va fi egal sau putin peste pretul actualului 4/4S.

Concluzii: Eu personal consider iPhone cel mai frumos si bun telefon existent pe piata indiferent de micile nereguli cu care acesta se prezinta. Sistemul de operare iOs 5 (in curand si iOs 6) este de departe de a fi comparat cu Android sau Windows Mobile, convingandu-ma inca din prima clipa cand l-am folosit ca este cel bun si asta pentru ca Apple inseammna simplitate, eleganta, inteligenta si inventivitate.

Mi-ar fi placut totusi ca din clasicele carcase albe si negre, sa existe o modalitate prin care putem mixa in culorile pe care ni le dorim.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *