Jesy Nelson paraseste trupa Little Mix

Jesy Nelson paraseste trupa Little Mix

Jesy Nelson a confirmat in mod oficial ca pleaca din trupa dup ace in urma cu o luna PR-ul acesteia a declarat ca Jesy a decis sa ia o pauza de laa canta alaturi de colegele sale din motive medicale. Desii fanii au crezut ca aceasta decizie este una temporara se pare ca nu este deloc asa.

Ce a declarat vedeta

Se pare ca artista si-a anuntat fanii pe Instagram unde a lasat un mesaj emotionant prin care si-a anuntat retragerea din trupa. Aceasta decizie a fost luat din cauza presiunii constanta la care era supusa si care i-a afectat sanatatea mintala.

„Ultimii noua ani in care am facut parte din Little Mix au fost cei mai incredibili din viata mea. Am realizat lucruri pe care nu le credeam posibile. De la a castiga primul premiu Brit, la spectacole epuizante, la a ne face prietenii si fani in toata lumea. Nu pot sa va multumesc destul pentru ca m-ati facut sa ma simt cea mai norocoasa fata din lume.” a spus Jesy.

„Adevarul este ca a face parte din trupa mi-a afectat sanatatea mintala. Este greu sa traiesti cu presiunea constanta de a fi intr-un grup de fete si a te ridica la inaltimea asteptarilor. Vine un moment in viata in care trebuie sa ne ingrijim pe noi inainte de a face alti oameni fericiti si simt ca acum este momentul pentru acest proces. Deci, va anunt ca parasesc Little Mix.”, a mai continuat vedeta.

Jesy a mai spus ca este  momentul in care simte ca trebuie sa petreaca mai mult timp alaturi de persoanele dragi din viata ei.

„Trebuie sa petrec timp cu oamenii pe care ii iubesc, sa fac lucruri ce ma fac fericita. Sunt gata pentru un nou capitol in viata mea. Nu sunt sigura cum va arata, dar sper ca o sa va gasesc acolo pentru a ma sprijini.” a mai spus aceasta.

Fostele sale colege au declarat ca aceasta decizie a lui Jesy le intristeaza dar in acelasi timp si-au manifestat sustinerea pentru aceasta.

„Dupa noua ani uimitori impreuna, Jesy a decis sa paraseasca Little Mix. Acesta este un moment incredibil de trist pentru noi, dar o sustinem pe deplin pe Jesy. O iubim foarte mult si suntem de acord cu faptul ca este important sa faca ceea ce este potrivit pentru sanatatea si bunastarea ei mintala.”

„Inca ne bucuram de calatoria noastra si noi trei nu suntem pregatite sa se termine. Știm ca vestea ca Jesy paraseste grupul este suparatoare pentru fanii nostri. Va iubim mult si suntem recunoscatoare pentru loialitatea si sustinerea voastra. Asteptam sa va vedem pe multi in turneu.”, au incheiat acestea.

Jesy a mai spus ca de foarte multe ori a fost comparata cu celelalte fete si asta se intampla chiar si acum desi nu mai face parte din trupa “Chiar recent am fost comparata cu ele. E oribil ca atunci cand nu-ti place ceva la tine sa te mai si arate oamenii cu degetul. Acum ma simt eu. Cand ma gandesc la timpul meu petrecut in trupa realizez ca aia nu eram eu. Nu pot sa cred cat de mizerabila ma simteam” a marturisit aceasta.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *