Zodiile care nu ascund faptul ca sunt indragostite

Zodiile care nu ascund faptul ca sunt indragostite

Orice femeie a fost indragostita cel putin o data in viata. Daca te numeri printre zodiile care nu ascund faptul ca sunt indragostite atunci inseamna ca esti o fericita. Potrivit astrologiei sunt cateva exemple de zodii care nu se tem sa arate ca au sentimente pentru o anumita persoana.

Acestea nu se tem de respingere si arata cat sunt de indragostite ori de cate ori au  ocazia.

Iata care sunt zodiile care nu  ascund ca sunt indragostite

Berbec

Nativii berbec nu pot ascunde faptul ca sunt indragostiti si nu se tem sa isi impartaseasca sentimentele. Acestea raspund la mesajele iubite instant si sunt gata de orice pentru a-si arata afectiunea si dragostea. Nativii Berbec sunt de parere ca din gesturile de tandrete pe care le fac partenerul lor isi vor da seama de sentimentele lor.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt in cautarea acelei ocazii perfecte astfel incat sa poata fi pusi in valoare si observati de persoana pe care o plac. Le este destul de greu sa isi arate sentimentele de fata cu alte persoane si din acest motiv prefera intimitatea. Vor face tot ce le sta in putinta pentru a cuceri persoana de langa ei. Personalitatea lor fermecatoare ii va ajuta asa ca nu trebuie sa depuna prea multe eforturi pentru asta.

Gemeni

Gemenii sunt obisnuiti sa flirteze dar atunci cand sunt indragostiti vor cauta orice oportunitate pentru a atrage atentia persoanei care o plac in secret. Au tendinta de a exagera si incerca sa faca care sa impresioneze persoanele din viata lor Ar trebui sa isi dea seama daca omul de langa ei au nevoie de timp pentru a putea intra intr-o relatie cu acest nativ.

Varsator

Nativii Varsatori pot dezvalui ca sunt intragostiti intr-un mod care nu este subtil deloc. Nu vor sa piarda vremea sub nicio forma si prefera sa spuna in mod direct care sunt sentimentele lor pentru cineva. Apeleaza la farmecul lor si la abilitatile pe care le au pentru a impresiona si pentru a cucceri pe cineva din viata lor. Vor reusi sa isi duca la bun sfarsit planul si vor avea parte de cea mai frumoasa poveste de dragoste.

Sagetator

Sagetatorii nu vor sa isi grabeasca povestile de dragoste. Desi sunt constienti ca exista riscul ca  persoana pe care o plac sa se plictiseasca si sa isi piarda interesul nu se vor da in laturi. Au trecut peste multe dezamagiri si au invatat de-a lungul timpului ce trebuie sa faca pentru a trece mai usor peste anumite probleme. Nu se vor lasa afectati si vor pune intotdeauna fericirea lor mai presus de orice.

Toate zodiile mentionate mai sus nu se ascund cand sunt indragostite si reusesc sa isi arate sentimentele ori de cate ori au ocazia. Acestea nu vor sa piarda timpul si reusesc sa arate persoanei dragi din viata lor tot ce inseamna aceasta pentru ei.

Atunci cand dragostea vine in calea lor, nativii mentionati mai sus reusesc sa isi arate dragostea in cele mai inedite moduri.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *