8 trucuri de gatit ale lui Chrissy Teigen

8 trucuri de gatit ale lui Chrissy Teigen

 

In a doua sa carte de bucate, Chrissy Teigen a vorbit despre toate trucurile si scurtaturile pe care le face in bucatarie atunci cand vrea sa mai economiseasc timp.

Aceasta mai explica in detaliu unde poti gasi anumite ingrediente sau ce poti folosi in locul lor daca nu le ai la indemana. De-a lungul timpului Chrissy le-a aratat fanilor sai cum realizeaza anumite retete si a dezvaluit foarte multe trucuri pe care le are pe retelele de socializare.

Iata care sunt trucurile mentionate de vedeta

“Imi plac retetele cu cei ai prin frigider – pe care le improvizezi in functie de ce ai la indemana. De obicei fac granola astfel, ceea ce inseamna ca e mereu altfel.”

Daca nu ai timp sa mergi la supermarket sa iti cumperi ingredientele de care ai nevoie cel mai bine este sa improvizezi si sa iti adaptezi retetele cu ingredientele pe care le ai in casa.

“Uneori mai simplu e mai frumos. Uneori o supa arata mai bine daca nu e decorata cu tot felul de topping-uri pretentioase. Uneori supa nu trebuie sa se straduiasca atat de mult sa iasa din tipare.”

Aceasta este filosofia care a ajutat-o pe Chrissy sa creeze o reteta pentru o supa crema de rosii cu parmezan picant. Poate  ca nu arata spectaculos dar in mod sigur este pur si simplu de-a dreptul delicioasa.

“Sosul de soia face totul mai bun.”

Chrissy recomanda utilizarea acestui sos in supa de ceapa. Aroma pe care sosul de soia o ofera supei este cea oferita doar de borsul de oase de vita gatit timp de opt ore.

“Pregatirea pe gratar a tonului proaspat e mai usoara decat ai crede.”

Salata Nicoise a lui Chrissy cu brnaza de capra si toast de ulei de masline se poate face cu tonul pregatit pe gratar. Desi ai crede ca este destul de dificil te asigur ca nu este deloc asa.

“Ierburile uscate sunt cei mai buni prieteni ai tai.”

In cazul in care nu ai timp sa toci ierburile proaspete cel mai bine este sa le inlocuiesti cu unele uscate.  “In majoritatea cazurilor o poti face – dar foloseste mai putine ierburi uscate decat ai fi pus proaspete – o treime e mai mult decat suficient.” Spune Chrissy.

“Mazarea congelata e la fel de buna ca cea proaspata.”

Mazarea congelata are acelasi gust dulce si crocant ca si cea proaspata, asa ca o poti alege ori de cate ori vrei sa pregatesti o mancare gustoasa.

“Retetele usoare pot avea un gust la fel de bun ca cele pentru care te-ai chinuit ore intregi.”

Chrissy ofera acest sfat in introducerea retetei de pui frecat cu mirodenii si parmezan, servit cu spanac sotat cu usturoi. Reteta este destul de simpla si extrem de gustoasa.

“Daca nu ai timp sa pregatesti ceva, bazeaza-te pe varianta de la supermarket. Nu te va judeca nimeni.”

In acest caz, Chrissy se refera la dulceata de mure pe care o poti servi cu gogosile cu brie.  Daca nu ai timp sa faci acesta dulceata nu este nimic rau in a o cumpara de la supermarket.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *