5 sfaturi de ajutor atunci cand cumperi mobila de bucatarie

5 sfaturi de ajutor atunci cand cumperi mobila de bucatarie
Rate this post

Pana de curand, nu exista bucatarie care sa nu fie umpluta cu dulapuri, care mai de care mai pline de oale, castroane, farfurii si linguri. Ce-i drept, parintii nostri erau educati de parintii lor ca “trebuie sa aiba de toate, ca poate le vin musafiri”, motiv pentru care cei mai multi nu vedeau ca era ilogic sa umple toate dulapurile pana la refuza, ca si cum ar fi avut zeci de musafiri si de oameni in gazda care trebuiau hraniti.
Astazi, bucatariile s-au schimbat total, mai ales in familiile de tineri: ele nu mai sunt neaparat locul in care se ia cina si nici nu mai sunt ticsite cu dulapuri. De fapt, pana si mobila de bucatarie s-a schimbat la 180 de grade: este mai eleganta, mai prietenoasa cu utilizatorii, in speta nu mai este atat de butucanoasa pe cum erau pe timpul parintilor.
Cumpararea unui set de mobila de bucatarie nou

Daca sunteti pe punctul de a cumpara mobila de bucatarie, atunci trebuie sa aveti in vedere urmatoarele lucruri:

1. Mobila de bucatarie trebuie sa fie rezistenta la umiditate, motiv pentru care ar trebui sa cereti asigurari cu privire la acest lucru;

2. Daca vreti sa economisiti cat mai mult in spatiu, atunci alegeti o suprafata de gatit longitudinala si amplasati-o de-alungul unui perete. In mai toate magazinele online de mobilier se pot gasi solutii, inclusiv pentru mobila de colt suspendata, asa cum se vede in poza demai jos.

3. Exista solutii si pentru bucatariile in forma de L, precum si pentru spatiile foarte mici. Totusi, intrucat s-ar putea sa fie nevoie de anumite operatiuni speciale pentru a le construi, respectiv pentru a le introduce in bucatarie si pentru a le monta, se recomanda apelarea unor servicii la firmele cunoscute ca fiind profesioniste, asta chiar daca pretul e un pic mai mare;

4. De multe ori, inlocuirea mobilei de bucatarie presupune si inlocuirea bateriilor si a chiuvetelor. Luati in calcul si acest aspect, intrucat preturile pentru astfel de obiecte sunt destul de importante;
5. Orientati-va spre usi glisante, mai ales daca spatiul utilizabil din bucatarie e mic. In felul acesta, se poate salva spatiu pretios.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *