Gasim lenjerie intima la reducere de Black Friday 2018?

Gasim lenjerie intima la reducere de Black Friday 2018?

Daca pana acum ziua de Black Friday a fost oarecum corelata cu reducerile la produse de IT, haine si electrocasnice (cel putin in Romania), editia 2018 a acestei zile (organizata pe 29 noiembrie) aduce cu sine ceva schimbari. Gratie succesului avut, mai toate magazinele online din mediul online romanesc au anuntat mari reduceri de pret cu ocazia acestei zile, lucru care imi indica existenta reducerilor masive pe absolut toate nisele, inclusiv obiecte sanitare, lenjerie intima, obiecte electronice pentru casa, asta pe langa clasicele obiecte IT si electrocasnice.

Am tot vazut pe paginile de Facebook ale magazinelor de haine online intrebari adresate de fete cu privire la reducerea preturilor la lenjerie intima de Black Friday 2018. Chiar daca multe magazine ezita sa spuna ofera exacta, cateva magazine si-au facut deja anuntata oferta pentru 29 noiembrie. Cel mai probabil, toate magazinele care se respecta vor veni cu reduceri substantiale; pacat ca multe dintre ele pastreaza o ambiguitate pe care, personal, nu o inteleg.

Revenind la lenjeria intima, iar aici ma adresez strict cititoarelor acestui blog, am vazut recent cateva produse misto. Prietena mea ma stie cat de pretentios sunt si cat de oribile mi se par cele mai multe produse din magazine. Totusi, am gasit cateva produse pe care vi le voi insira aici, care mi-au placut (mult) si care, cred eu, o sa va placa si voua.

1. Sutien Mallow , care arata superb pentru o femeie de talie medie. E brodat fin, e decent si are o linie eleganta, la care se adauga si materialul ok din care e facut.

2. Compleu Optimistic . Modern, cu culori dragute, sexy si totusi decent. Are un model placut ochiului si pare sa aiba un pret suficient de bun cat sa merite cumparat, plus ca magazinul care il are disponibil in stoc a anuntat mari reduceri de Black Friday 2018, intre 30 si 70%.

Voi ce produse din aceasta gama ati vazut, care chiar merita sa fie cumparate in Vinerea Neagra? Puteti sa postati in comentarii, cu mentiunea ca abuzul de link-uri va duce automat la stergerea comentariului.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *