Spy camere, avantaje de luat in considerare

spy camera

Spy camera a devenit pentru multe persoane una dintre ultimele modalitati de a se proteja pe ei impreuna cu familiile lor. Asa ca, astfel de dispozitive micute dar utile au inceput sa fie si cumparate mai des, mai ales cum nici nu sunt foarte scumpe. Ele prezinta o serie de avantaje unice, pe care lumea ar trebuie sa le cunoasca.

Sapte avantaje pe care ar trebui sa le stii inainte sa cumperi

Un ajutor greu de descoperit. Indiferent de modelul ales, o spy camera este aproape imposibil de descoperit de o persoana care nu stie la ce sa se uite. De aceea, ele pot sa fie montate oriunde si sa isi faca treaba fara cea mai mica problema. In acest magazin gasesti la cel mai mic pret camere spion ascunse cu sau fara senzori de miscare, ascunse in diferite obiecte (pix, ceas, sapca, breloc, ochelari etc.)

Sunt de dimensiuni diferite. Exista camere spion montate in ceasuri de perete, in electrocasnice sau in jucarii. Acestea sunt perfecte pentru utilizarea in casa, in timp ce variantele mobile din ceasurile de mana, USB-uri sau brichete ofera foarte multa mobilitate si pot sa fie folosite oriunde, atat timp cat sunt incarcate cand trebuie.

Filmeaza, fac poze si inregistreaza audio. Un astfel de dispozitiv este unul cu functii multiple si de aceea este achizitia perfecta pentru a-ti tine sub supraveghere casa sau masina. Filmarile sunt HD, pozele pot sa ajunga chiar la rezolutii Full HD, iar inregistrarile audio pot avea durate de cateva ore. Si totul cu acelasi dispozitiv, fara bani cheltuiti in plus.

Au senzor infrarosu. Nu toate sunt dotate si cu un astfel de sistem, dar o buna parte din ele pot sa filmeze si pe timp de noapte, imaginile fiind foarte clare chiar si in astfel de situatii. Mai mult decat atat, o alta dotare interesanta poate sa fie si prezenta unui senzor de miscare, care sa activeze camera atunci cand cineva patrunde in raza ei de actiune.

Filmare neintrerupta de cel putin o ora. Cu cat o camera este mai buna, ea poate sa depaseasca si mai mult aceasta valoare. Spy camera inregistreaza asa cum o fac si modelele auto, suprapunand filmarea peste cea anterioara daca nu este salvata in prealabil. De aceea, cele cu senzori de miscare sunt mai bune, ele actionand doar cand este nevoie.

Suporta carduri de memorie de pana la 32 GB. Atat camere mai mici cat si cele mai mari inregistreaza pe suporturi USB. Insa, in functie de marimea dispozitivului, sunt utilizate si acestea. Cert este insa ca si 16 GB ofera spatiu suficient de filmare.

Pot functiona indiferent de vreme. Exista camere care rezista la temperaturi intre 0 si 40 de grade. Altele, mai bune, fac fata si in conditii mai extreme decat atat, dar probabil ca nu va fi nevoie de asa ceva pentru o persoana obinuita, care isi poate rezolva problemele si cu o spy camera mai simpla.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *