Nokia 808 PureView- Primul telefon cu camera foto de 41 Megapixeli!

Noul Nokia 808 PureView cu camera de 41MP

Nokia a reusit inca o data sa ne uimeasca cu performantele tehnologiei pe care o aduce cu fiecare lasare noua.  Cel mai recent produs, un telefon efectiv inovator are denumirea de Nokia 808 PureView, si asa cum spune si titlu, o camera cu senzori de 41 MP si obiectiv Carl Zeiss ( Grupul Carl Zeiss, un etalon in tehnologia inovativa in optica, mecanica de precizie si vizualizare electronica). Tehnologia la baza acestei camere a fost proiectata initial pentru hardware satelitilor la nivel inalt permitand captarea imaginilor cu o profunzime a detaliilor fara egal.

Iti vei putea surpinde iubitul/sotul/prietenii/momentele speciale la calitati exceptionale datorita tehnologiei PureView, Camera este dotata cu zoom 3x fara pierderi de calitate, ceea ce inseamna ca vei mari nu numai o data, nu de doua ori, ci de trei ori, calitatea imaginii ramanand perfecta.

Surprizele nu se opresc aici, Nokia 808 PureView fiind dotat si cu capacitati exceptionale de inregistrare video, audio si de imagine. Vei inregistra cideoclipurile full HD de 1080 p cu un zoom de 4x si fara pierdere de calitate, capturile de imagini fiind consistente si cu detalii extrem de clare. In ceea ce priveste suntetul, s-a folosit o tehnologie utilizata  intr-un microfon digital mic ce permite inregistrarea sunetului Hi-fi la niveluri ce depasesc capacitatea de ascultare, mai exact 140db.

Personaltatea si creativitatea ta isi vor gasi un punct comun: captarea imaginilor cu Nokia 808. In timp ce colegeti tale de serviciu ii este de ajuns sa indrepte camera spre subiect si sa fotografieze, tu ito doresti un control creativ imaginilor tale. Modurile pe care acest telefon ti le ofera a fost gandit pentru fiecare nivel in parte: Modurile Automat, Scene si Creativ.

Modul Automat – este destinat colegei de serviciu de mai sus, setarile acestuia fiind preluate automat. Singura optiune manuala cu functie de oprire sau pornire este blitul.

Modul scena: – implica setari simplificate la o selectie de obiecte sau scenarii ( ex: optiunile de plaja, concert sau portret) destinate fotografiilor care doresc un control personal asupra rezultatelor finale, dar totusi fara experineta unu fotograf profesionist.

Modul Creativ – este perfect pentru fotografii mai experimentati, acestia avand un control total asupra setarilor camerei si parametrilor de fotografiere.

Conectarea si partajarea datelor, a imaginilor si videoclipurilor de inalta calitate au loc prin cele doua iesiri, HDMI si DLNA dar si prin tehnologia Wi-fi.

In ceea privesc noutatile acestui brand, putem observa cu usurinta dezvolarea continua ce tinde spre perfectionare si prin introducerea unei aplicatii gratuite, denumite Nokia Maps ce iti ofera instructiuni de navigare pas cu pas in mai mult de 100 de tari. Mai mult, veti putea folosi sistemul de navigare incorporat in Nokia Drive, un fel de ghid de calatorie, complet optimizat pentru utilizarea in masina si cu caracteristici de siguranta precum avertizari pentru radar si limite de viteza.

Gasiti Nokia 808 la eMag cu un pret foarte bun.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *