Zodiile care vor avea noroc in dragoste

Zodiile care vor avea noroc in dragoste
4.3/5 - (3 votes)

Sunt anumite semne zodiacale care vor avea noroc in dragoste. Acestia stiu cum sa isi aleaga partenerii si au parte de relatii reusite. Nu suntem perfecti dar asta trebuie sa ne faca mai siguri pe noi si mai buni. Cu siguranta zodiile de mai jos sunt norocoase in dragoste si asta  pentru ca nu se arunca imediat intr-o relatie.

   Cele mai norocoase zodii in dragoste

Capricorn

Nativii capricorni sunt prudenti si par sa aiba un al saselea simt atunci cand se implica intr-o relatie. Capricornul studiaza foarte bine oamenii si poate face diferenta intre cei care pretind ca sunt draguti si cei care sunt asa cu adevarat.

Acesta are un simt al umorului foarte bine dezvoltat si are aceleasi nevoi de la partenerul sau. Capricornul isi doreste sa aiba alaturi pe cineva care sa il sustina, sa il incurajeze si care sa ii fie alaturi in perioadele de criza. Vrea ca partenerul sau sa il faca sa rada si sa il distreze. Atunci cand Capricornul alege pe cineva acesta va alege cu intelepciune.

Pesti

Pestii isi doresc in viata doar romantism si fericire. Acestia au instinct grozav si ofera ori de cate ori pot iubire neconditionata. Acest semn zodiacal este intuitiv si are capacitatea de a vedea dincolo de suprafata.

Pestii sunt atenti la ceea ce le spune vocea interioara din aceasta cauza fac alegeri bune in materie de parteneri.

Taur

Nativul Taur are gusturi foarte bune in materie de dragoste dar si de parteneri. Acesta  isi va forma o parere despre persoana din fata lui inca de la prima vedere. Va pune in balanta toate aspectele pozitive dar si cele negative ale partenerului sau inainte de a lua o decizie.

Nativul Taur nu se arunca in relatii prea usor. Atunci cand se implica intr-o relatie poti fi sigur ca persoana aceea merita. Taurul va vrea de fiecare data o iubire perfecta.

Fecioara

Fecioarele au un gust fantastic in materie de parteneri dar si de relatii. Acestea si-au lucrat abilitatile pentru a gasi o persoana buna pentru ele. Nativii Fecioara sunt sensibili, inteligenti si invata din propriile greseli.

Chiar daca isi urmeaza inima, Fecioarele sunt rationale si stiu ce alegere sa faca in orice moment. Nu se implica niciodata intr-o relatie pana cand nu este convinsa de potentialul partenerului sau.

Varsator

Varsatorul nu este cel mai sentimental semn zodiacal dar cu siguranta este cel mai inteligent. Acesta are tendinta de a avea parteneri foarte buni si atunci cand intalnesc pe cineva incep o relatie serioasa. Partenerii Varsatorului sunt amuzanti, creativi si bineinteles atenti.

Rac

Dragostea si familia inseamna totul pentru nativul Rac. Acesta nu se va implica intr-o noua relatie daca nu gaseste pe cineva cu aceleasi ganduri ca el. Intutitia sa foarte dezvoltata il va duce catre cele mai potrivite persoane. Nativul Rac este plin de compasiune, este creativ si bineinteles ca este iubitor. Acesta va da dovada de implicare in fiecare relatie a sa si va trai fiecare clipa cu intensitate maxima. Va incerca sa aiba parte de o relatie implinita si fericita.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *