Iata care sunt cele mai emotive 6 zodii

Iata care sunt cele mai emotive 6 zodii

Vrei sa ai parte de o viata echilibrata si fericita? Atunci trebuie sa iti exprimi si sa iti asumi emotiile. Toate aceste emotii sunt o parte din tine si te definesc. Cu toate astea, in cele de mai jos vei gasi cele mai emotive 6 zodii care au nevoie de toata atentia oamenilor din jurul lor.

Iata care sunt cele mai emotive zodii

Berbec

Nativul Berbec se bucura de viata la maxim. Femeia din aceasta zodie nu ascunte nimic si isi manifesta de fiecare data emotiile intr-un mod volcanic. Aceasta nu se teme sa se lase purtata pe culmile entuziasmului si in momentul in care este ranita are grija ca acest aspect sa fie destul de evident. Cu siguranta vei afla daca ai suparat-o si iti va comunica motivul cu lux de amanunte.

Fecioara

Nativul Fecioara este sufletul petrecerii si pare sa treaca de fiecare data peste  orice problema. In plus, este cea mai introspecta zodie si nu poate sa treaca peste  tot cu cea mai mare usurinta. Ar vrea sa rezolve de una sigura orice problema si nu isi doreste sa incarce pe ceilalti cu emotiile ei. Femeia Fecioara este timida si nu ar strica ca din cand in cand sa treci peste masca pe care o afiseaza.

Rac

Nativul Rac este una dintre cele mai empatice zodii. Femeile nascute in zodiac Rac sunt tipul de prietene pe care le doresti mereu langa tine. Acestea stiu ce sa spuna de fiecare data ca sa te simti mai bine si daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi atunci femeia din zodia Rac este perfecta pentru asta. Va fi langa tine in orice situatie si iti va intelege toate emotiile.

Pesti

Femeile din zodia Pesti intuiesc de fiecare data starea prin care  treci si ar face orice sa te ajute. Aceasta este oricand acolo sa tea jute si te va sustine indiferent de alegerea pe care o faci. Tinde sa aiba incredere oarba in cei din jurul ei si se va bucura de fiecare reusita a acestora.

Scorpion

Nativul Scorpion este pasional si traieste viata la cote maxime. Pentru acesti nativi pasiunile vor devenii obsersii si se vor dedica de fiecare data fiecarui lucru care ii atrage. Nu iti vei dori sa ii calci pe coada vreodata deoarece agresivitatea este in mod clar o caracteristica a lor principala.

Sagetator

Nativul Sagetator este cu adevarat optimist si indiferent de cat de dificila este situatia acesta va vedea de fiecare data paharul plin al paharului. Sagetatorii vor depune eforturi considerabile incercand sa multumeasca pe toata lumea. Nu le sta in fire sa raneasca pe cineva si va face tot ce este mai bun de fiecare data pentru a avea langa el oamenii de care are nevoie.

Toate zodiile mentionate mai sus sunt emotive chiar daca nu arata asta. Sunt foarte emotive si traiesc totul la cote maxime, vei vedea ca orice stare de-a ta o vor prelua si ca iti vor intelege perfect emotiile si sentimentele.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *