Nu esti niciodata multumita cu ceea ce ai? Atunci sigur te numeri printre urmatoarele zodii

Nu esti niciodata multumita cu ceea ce ai? Atunci sigur te numeri printre urmatoarele zodii

Nu te simti niciodata multumita cu ceea ce ai? Chiar daca iti doresti cu ardoare un lucru nu te simti multumita atunci cand il indeplinesti. Sunt persoane care nu sunt niciodata fericite cu ceea ce au, acestea isi vor stabili mereu alte obiective tot mai greu de atins.  Ar trebui totusi sa se gandeasca mai bine deoarece nu este normal sa iti doresti de fiecare data altceva nou, mai greu de atins.

Dorinta de a fi cea mai buna este normala dar asta nu trebuie sa o lasi sa te darame.   Sa iti doresti ceva mai bun este un aspect de apreciat dar asta pana la un anumit moment, nu este cazul sa vrei mereu ceva nou.

Zodiile care nu se multumesc niciodata cu ceea ce au

Gemeni

Nativul Gemeni isi doreste sa isi depaseasca conditia non-stop. Acesta petrece foarte mult timp gandindu-se la viitor si la cum isi poate imbunatati abilitatile. Nu este niciodata multumit cu ceea ce are si daca se intampla sa greseasca va da intotdeauna vina pe altcineva. Nu isi asuma responsabilitatea pentru nimic si se axeaza foarte mult pe nevoile sale.

Fecioara

Poate avea tot ce isi doreste si nu va fi suficient. Femeia Fecioara va fi multumita doar atunci cand isi atinge toate telurile, cu toate astea va exista mereu  ceva care sa o determine sa vrea mai mult. Este o perfectionista si ii place sa ajunga cat mai sus. Va exista mereu o noua provocare pentru ea si atunci cand se focuseaza pe ceva face orice ca sa iasa totul asa cum vrea.

Sagetator

Indiferent de cat de multe lucruri are, femeia Sagetator nu este niciodata multumita. Aceasta isi doreste intotdeauna mai mult si face orice pentru a-si atinge telurile. Se preocupa de fiecare data sa aiba o viata perfecta si pentru asta ar fi in stare sa faca orice. Uneori poate chiar ajunge sa traiasca intr-o iluzie. Uraste din toata inima sa ceara ajutorul asa ca va face totul de una sigura. Aceasta stie foarte bine ce vrea si lupta pentru asta cu toata puterea sa.

Berbec

Femeia Berbec este foarte greu de multumit. Aceasta isi doreste in fiecare zi sa devina tot mai buna si sa isi urmeze pasiunea in tot ceea ce face. Este mult prea curioasa si este mereu in cautarea lucrurilor care sa ii aduca multumirea sufleteasca pe care o cauta atat de des.

Capricorn

Desi este foarte intuitiva, femeia Capricorn nu este niciodata multumita cu ceea ce are. Aceasta isi doreste sa devina tot mai buna si lupta cu toate armele sa isi atinga telurile. Daca se simte nefericita va incerca sa schimbe asta si sa isi creeze o viata mai frumoasa si mai implinita.

Rac

Femeia Rac stie intotdeauna ceea ce isi doreste. Aceasta isi seteaza ori de cate ori poate un nou tel pentru care va lupta cu toate armele. Poate parea fericita dar va cauta motive pentru care sa munceasca mai mult.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *