Peste 9000 de persoane au fost la Tiny House Festival – primul festival dedicat caselor mici din Europa Centrală si de Est

tiny house
5/5 - (3 votes)

Primul festival, dedicat caselor mici din Europa Central și de Est se prelungește și în acest weekend, după ce a înregistrat peste 9000 de vizitatori în weekendul precedent.

Tiny House Festival –   primul festival de locuințe mobile din Europa Centrală și de Est a fost un real succes, iar din acest motiv organizatorii au decis prelungirea sa. Publicul interesat este așteptat și în acest weekend (30 iunie – 2 iulie) la Râșnov pentru a vedea căsuțele expuse.

Prima ediție East Tiny House Festival în cifre

Tiny House Festival a fost lansat cu success în Râșnov, adunând într-un singur loc pasionații de arhitectură, afaceri și inovație în domeniul locuințelor mici și mobile. Prima ediție a reunit peste 9000 de vizitatori în zilele de 23, 24 și 25 iunie, demonstrând un interes deosebit – față de acest tip de locuințe și case de vacanță – în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile.

Evenimentul a fost marcat de prezența a 16 producători de case modulare și tiny houses, ce au raportat vânzări impresionante în valoare totală de peste 10 milioane de euro în 2022. Cei prezenți au avut ocazia să admire și să achiziționeze una dintre cele 28 de case expuse, iar 10 dintre acestea au fost vândute chiar în timpul celor trei zile de festival. Cea mai ieftină casă de vacanță expusă la Tiny House Festival costa 6900 euro, fără TVA.

eveniment tiny house

Premiere înregistrate de Tiny House Festival

”Tiny House Festival a făcut istorie în Europa Centrală și de Est prin realizarea unor premiere remarcabile. Evenimentul a fost primul de acest gen organizat în regiune, consolidându-se astfel poziția României ca un important centru al inovației în domeniul locuințelor mici. România are prin producătorii de case mici șansa de a devemi un lider în Europa în acest domeniu.

Festivalul a demonstrat un angajament puternic față de sustenabilitate, utilizând exclusiv energia produsă de panouri solare pe durata întregului festival. De asemenea, au utilizat toalete ecologice uscate, oferind un exemplu clar de practici prietenoase cu mediul”, a declarat fondatorul evenimentului, Tudor Maxim.

Datorită interesului în creștere și impactului pozitiv al Tiny House Festival, organizatorii au decis să prelungească evenimentul și în acest weekend (30 iunie – 2 iulie) în Râșnov. Această decizie vine în întâmpinarea celor care nu au avut oportunitatea de a participa în perioada inițială sau doresc să se bucure din nou de experiența unică oferită de festival.

case mici

O nouă ediție a Tiny House Festival, va avea loc la începutul lunii noiembrie în București!

Organizatorii anunță cu entuziasm o nouă ediție de toamnă a Tiny House Festival la București, consolidând astfel prestigiul și impactul evenimentului în domeniul arhitecturii și al afacerilor în domeniul construcțiilor sustenabile. În plus, organizatorii planifică organizarea unui festival similar în Franța în primăvara anului 2024, ceea ce demonstrează importanța crescândă a conceptului de locuință mobilă în Europa. Prin promovarea sustenabilității și inovației, Tiny House Festival se poziționează ca un eveniment de referință pentru toți cei pasionați de arhitectură și soluții inovatoare în domeniul locuirii, chiar de la prima ediție.

Vedeta Tiny House Festival – Mirror House, produsă de Doxar Group, casă ce oglindește natura înconjurătoare – va putea fi admirată de vizitatori și în acest weekend (30 iunie – 2 iulie). De săptămâna viitoare, Mirror House va fi inclusă în circuitul turistic, alături de alte case mici de la Pura Vida tiny house village.

Program Tiny House Festival  30 iunie – 2 iulie

Vineri – 30 iunie

  • 16:00 – deschiderea festivalului
  • 16:00 – 20:00 – vizitarea standurilor expozanților
  • 10:00 – 20:00 – distracție și sport în trambuline – susținut de Beprogressive.ro

Sâmbătă – 1 iulie

10:00 – 20:00 – vizitarea standurilor expozanților

10:00-11:00 Face painting – realizat de ,,Ateliere la pachet”

11:00 – 12:00 Spectator de teatru: ,,Vasilache și Mărioara” – susținut de ,,TEATRU PE ROATĂ”

10:00 – 20:00 – Distracție și sport în trambuline – susținut de Beprogressive.ro

Duminică – 2 iulie

10:00 – 20:00 – vizitarea standurilor expozanților

10:00-11:00 Face paiting – realizat de ,,Ateliere la pachet”

11:00 – 12:00 Spectacol de teatru: ,,Vasilache și Mărioara” – susținut de ,,TEATRU PE ROATĂ”

10:00 – 20:00 – Distracție și sport în trambuline – susținut de Beprogressive.ro

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *