Cum alegem masa pentru fierul de calcat

masa de calcat

Castiga timp cu o masa de calcat potrivita stilului tau!

Deseori ne concentram pe alegerea unui fier de calcat performant. Cautam sute de modele care sa detina o gama variata de functii, iar in momentul in care incepem sa calcam rufele, constatam ca avem o problema majora: masa de calcat. La acest obiect indispensabil ne gandim rareori, dar fara o masa adecvata pentru calcat nu reusim sa terminam ce ne-am propus intr-un timp anume.

Masa de calcat reprezinta elementul esential in procesul calcarii rufelor. Daca masa nu a fost aleasa potrivit pot aparea decalari ale programului de calcat (poate dura ore in sir) si inevitabil dureri de spate. Astfel incat, procesul in sine devine o activitate neplacuta si ocolita de toata lumea. Daca v-ati hotarat sa va cumparati masa pentru fier de calcat sau doriti sa o schimbati pe cea existenta, trebuie sa va ganditi ca noul obiect sa corespunda dorintelor voastre. Si acest lucru este valabil si pentru cei care cumpara masa de calcat pentru uz casnic si pentru masa de calcat profesionala.

Cum alegem masa pentru fierul de calcat

Va recomand de la bun inceput sa nu optati pentru o masa de calcat foarte usoara datorita faptului ca nu are stabilitate si se pot produce accidente.

Trebuie sa luati in calcul dimensiunea. Aici ma refer, atat la dimensiunea spatiului pe care il aveti, cat si la dimensiunea mesei (in special inaltimea). Pentru cea din urma puteti opta pentru masa de calcat cu ajustare de inaltime. Acest lucru este important daca nu sunteti singura persoana din familie care calca.

Blatul mesei de calcat este confectionat din doua material: lemn sau metal.
Masa de calcat Eurogold Professional Violet 2630 Daca calcati mult si des, atunci va recomand masa de calcat profesionala cu blatul din metal si cu picioare de metal.
Blatul perforat este recomandat pentru cei care calca folosind mult functia fierului de calcat: cu abur. Acest tip de blat permite aburilor sa fie eliminati mai rapid.

Blaturile sunt imbracate in huse. Acestea sunt din bumbac sau din teflon si aluminiu. Ambele sunt optime pentru o calcare rapida si eficace. Nu recomand husele din bumbac combinat cu material sintetic pentru ca riscati sa va ardeti hainele, datorita proportiei de material sintactic.
Mesele de calcat au diverse accesorii. Unele sunt echipate cu prize, altele au suport pentru umerase, pe care sa depozitati hainele gata calcate atata timp cat continuati procesul de calcare.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *