Cele mai frumoase povesti de dragoste din istorie

Cele mai frumoase povesti de dragoste din istorie

Dragostea a fost mereu un subiect care a atras atentia atat oamenilor de rand cat si artistilor. Povestile de dragoste de-a lungul timpului le-a oferit artistilor ocazia sa creeze cele mai frumoase opera de arta.

Iubirea este un subiect care a impresionat publicul inca din cele mai vechi timpuri. In cele de mai jos vei avea acces la cele mai frumoase povesti de dragoste.

   Iata care sunt povestile de dragoste pe care trebuie sa le stii

Romeo si Julieta

Este una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste. Acesta a ajuns sa fie o definitie a iubirii adevarte. Povestea scrisa de William Shakespeare este o adaptare a poemului lui Ovidiu “ Pyramus si Thisbe”.

Drama celor doi tineri se intampla in jurul anului 1590 si a cucerit inimile tuturor tinerilor pana si in prezent.

Marc Antoniu si Cleopatra

Povestea de dragoste a celor doua persoanaje istorice a fost pusa dintotdeauna in scena in marile teatre ale lumii.  Relatia dintre Cleopatra, ultima regina a Egiptului si generalul Marc Antoniu a fost un adevarat test al iubirii. Cei doi s-au indragostit la prima vedere si s-au casatorit.

Se spune ca in timpul unei batalii impotriva Imperiului Roman, Marc Antoniu a primit stiri false in legatura cu moartea Cleopatrei si s-a injunghiat. Atunci cand aceasta a aflat cele intamplate si-a pus capat vietii.

Tristan si Isolda

Povestea de dragoste dintre Tristan si Isolda a fost spusa de nenumarate ori. Aceasta a avut loc in timpul domniei lui regele Arthur. Isolda era fiica regelui Irlandei si era promisa regelui Mark din Cornwall. Acesta l-a trimis pe nepotul sau Tristan in Irlanda pentru a o escorta pe Isolda. In timpul calatoriei cei doi s-au indragostit.  Isolda s-a casatorit cu Mark insa a continuat povestea de dragoste cu Tristan. Atunci cand regele a aflat despre aventura celor doi l-a expulzat pe Tristan din Cornwall. Acesta a ajuns in Brittany si a cunoscut o alta femeie cu care s-a si casatorit.

Dupa un timp Tristan s-a imbolnavit si a chemat-o pe Isolda crezand ca dragostea ei il va vindeca dar a murit inainte ca aceasta sa ajunga la el.

Bonnie si Clyde

Bonnie si Clyde sunt cei mai mari gangsteri din istoria americana.  Cei doi s-au intalnit in jurul anului 1930 si s-au indragostit la prima vedere. Clyde era in acel moment cautat de politie insa acest lucru nu a deranjat-o pe Bonnie.  Aceasta i s-a alaturat in aventurile lui periculoase. Cu toate astea cei doi au fost ucisi atunci cand asupra masinii lor s-au tras 187 de gloante.

Povestile de dragoste ne fascineaza si acum. Oamenii adora sa urmareasca filme bazate pe povestile de dragoste cunoscute din cele mai vechi timpuri. In plus daca urmarim atent aceste povesti toate au un sfarsit tragic iar asta nu face decat sa impresioneze si mai mult si sa intareasca ceea ce credem despre dragostea adevarata si sacrificiile pe care le facem pentru ea.

Povestile de dragoste ne cuceresc inimile si ne fac sa credem mai mult in dragoste.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *