Tipsuri pentru manichiuri moderne!

an asian chinese teenage girl polishing and coloring her finger nail

Industria de îngrijire a unghiilor a evoluat foarte mult în ultimi 20 de ani. Producătorii au realizat foarte multe produse revoluționare care ne ajuta să arătăm mult mai bine și să ne menținem unghiile mult mai sănătoase, mult timp.

Astăzi aproape că ne-am obișnuit cu lămpi ultramoderne de tip UV sau LED, cu geluri pentru construcții, cu produse acrilice, soluții degresante, uleiuri pentru hidratare, soluții de tip Remover și tot felul de minunății care reușesc cu succes să ne ajute să avem mâini foarte frumoase și moderne.

Este suficient să răsfoim o revistă profesională de NailArt sau să navigăm puțin pe internet pentru a descoperi frumoasele manichiuri pe care stiliștii din ziua de astăzi le realizează.

Ce sunt tipsurile pentru unghii?

Manichiurile tehnice ne ajută să avem unghii lungi, chiar dacă cele naturale sunt de scurte dimensiuni. Unghiile lungi se pot obține prin mai multe metode astăzi. Una dintre ele este aceea care folosește un fel de capete de plastic care au drept scop prelungirea unghiilor naturale. Se mai numesc în termenii de specialitate și tipsuri.

Pentru că forma unghiilor tehnice poate fi de diferite tipuri, producătorii au produs tipsuri de mai multe feluri.

Set 100 tipsuri transparente cu bordură

FSM România este numele unui important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne. În oferta acestui complex și complet magazin online, sunt incluse toate tipurile de produse și accesorii de care are nevoie un salon cu adevărat profesional de înfrumusețare. Printre aceste produse se numără și acest set de tipsuri pentru realizarea unghiilor tehnice.

Pentru a le putea aplica va trebui să respectați anumiți pași. Spre exemplu, unghia naturală trebuie scurtată. Apoi se va pili foarte bine cu ajutorul unui buffer pentru a îndepărta luciul natural al acesteia.

După ce a fost pilită foarte bine, aceasta va trebui curățată cu ajutorul unei periuțe speciale și cu ajutorul unui șervețel îmbibat într-o substanță degresantă. Deoarece tipsurile au mărimi diferite, va trebui să alegeți exact mărimea care se potrivește cel mai bine unghiilor persoanei căreia îi realizați manichiura modernă. Dacă ele nu se potrivesc perfect, nu trebuie să vă faceți griji mari, deoarece ele pot fi pilite până ajungeți să obțineți exact mărimea dorită.

Fixarea tipsurilor se face cu ajutorul unui adeziv special care se aplică direct pe unghie. La final, tipsurile vor fi scurtate în funcție de preferințele clientei, bineînțeles. Trecerea dintre unghia naturală și tips va trebui foarte bine îndreptată, pentru ca aspectul să fie foarte natural și estetic.

Ca și în cazul unghiei naturale și tipsul va trebui să fie foarte bine pilit cu ajutorul aceluiași buffer. Apoi, mai rămâne să aplicați peste tips-uri toate produsele necesare realizării unei manichiuri cu gel moderne. Pentru rezultate foarte bune se poate folosi și o freza unghii foarte modernă cu toate accesoriile necesare. Produsul este inclus în oferta FSM România.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *