Sedinte foto profesionale pentru bebelusi si copii

sedinte foto copii

Fiecare membru al familiei are o personalitate unica si de perspectiva si este minunat atunci cand toata lumea se aduna pentru un moment special. Fotografiile bebelusilor si a copiilor in general, sunt facute periodic sau la zile deosebite, amintind de fazele cresterii.

Varsta copiilor poate face uneori o diferenta de ipostaza, fiind greu de pozitionat, in functie de copil si de placerea acestuia de a fi fotografiat sau nu. Toti copiii sunt diferiti, si nu poti spune ca un copil e mai usor de fotografiat decat altul, dar in general vorbind, varsta copilului poate dicta modul in care se va desfasura sesiunea.

De ce sa apeleam la un fotograf profesionist?

Cele mai clare fotografii vor fi facute intotdeauna de un fotograf profesionist si nu de un amator. Inainte de sedinta foto, copilul trebuie sa se simta confortabil, sa nu fie speriat si sa se imprieteneasca oarecum cu fotograful. Privitor la sedinta foto copii, mai intai acesta va pune poze mai vechi cu copii, pe care copilasii le vor privi curiosi si vor dori si ei sa fie imortalizati. Apoi un profesionist va lasa copilul sa priveasca prin obiectiv si chiar sa faca cateva fotografii. Toate aceste trucuri vor aduce copilului o stare de bine si se va lasa fotografiat, stand linistit si chiar mai relaxat.

poze copii Locul ales pentru a face sedinta foto, este si el destul de important. Ar trebui incercat si gasite doua, trei locuri sau cadre pe care sa le ai in vedere atunci cand vei incepe aceasta sedinta foto. Este foarte important ca scenele sa fie pline de culoare, spre exemplu intr-un parc plin de flori, unde copilul va fi atras de paleta de culori, lasandu-si libera expresia de pe chip. Apoi daca vrei sa faci sedinte foto in interior, cel mai recomandabil cadru este camera lui, unde sunt jucarii si culori vii. Daca ai timp si vrei sa faci sedinte foto impresionante, mergi la gradina zoologica, in parcul de distractii, la plaja sau in orice alt loc de distractie pentru copii sau alege locuri in care copiii tai se pot distra.

sedinte foto copiiFotografiatul bebelusilor este un lucru relativ simplu, deoarece acestia nu poate umbla si nu se misca ca un copil de 1-2 ani sau ceva mai mare. De obicei sesiunile foto se realizeaza inca de la primele zile de viata, insa cu toate aceste cel mai bine este ca un copil sa treaca de primele luni de viata pentru a putea fi fotografiat in sedinte foto. Sedintele foto sunt lungi si obositoare, iar bebelusii au nevoie de multa odihna.

Facand poze copiilor mici alaturi de copii mai mari acestia ar putea raspunde mai bine la prezenta momentului, deoarece vor fi atrasi de joaca. Daca in jur nu sunt alti copii apropiati de varsta copilului tau, coboara-te la nivelul lui de joaca, astfel incat sa poti realiza fotografii cu un copil zambitor si fericit. Doar un fotograf profesionist va sti sa puna in valoare acest lucru. El stie ca daca va poza copilul de sus in jos, chiar deasupra lui, vor iesi niste imagini unice, de mare valoare. Tu nu vei reusi sa faci acest lucru ca un profesionist.

Trebuie acordata o deosebita atentie ochilor copiilor

Daca fotograful are instrumente profesionale de calitate si va avea aparatul cu zona unica “focusare”, atunci acesta va alege ca punct de focalizare ochii copilului. Exista riscul de a scapa si alte caracteristici ale fetei, dar intotdeauna cel ce priveste fotografia va fi mereu atras de ochii copilului.

Deci, daca vrei sa faci sedinte foto copilului tau, apeleaza negresit la un fotograf profesionist, care va sti sa puna in valoare calitatile copilului tau.

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *