7 zodii incapatanate care urasc schimbarea

7 zodii incapatanate care urasc schimbarea

Sunt anumite zodii care urasc schimbarea, acestia nu vor accepta cu usurinta ce se petrece in viata lor si vor incerca sa traiasca dupa anumite reguli. Atunci cand nu se mai afla in zona lor de confort se streseaza foarte tare.  Este mult mai simplu sa traiasca in rutina decat sa se streseze cu schimbari.

Zodiile care urasc schimbarea

Berbec

Aceasta este o zodie impulsiva care este pregatita sa isi asume toate riscurile necesare.  Poate traiesti cu impresia ca este o zodie care accepta usor schimbarea dar nu este deloc asa. Berbecii au nevoie de o zona de confort in care sa se retraga atunci cand au parte de o actiune riscanta. Acesta se descurca cu schimbarile pozitive asa cum ar fi o promovare sau un copil dar cu cele negative nu pot face fata la fel de bine.

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur sunt incapatanate si cand apare schimbarea se simt pierdute. Nu vor recunoaste niciodata cat de mult le displace schimbarea si  vor incerca sa se comporte normal dar adevarul este ca se vor stresa foarte mult.

Leu

Leii sunt buni lideri pentru simplu fapt ca le place sa controleze totul fin jurul lor. Fac asta foarte bine si se vede. Daca si-au format o opinie vor tine de ea si au nevoie de argumente ferme pentru a o schimba.  Vei vedea ca acesti nativi urasc schimbarea mai mult decat orice pe lumea asta.

Tin foarte mult la punctualitate si cel mai mult ii deranjeaza sa schimbe ora unei intalniri. Daca esti nascuta in zodia Leu atunci nu esti un fan prea mare al schimbarii dar in cele din urma o vei accepta.

Fecioara

Persoanele care sunt nascute in aceasta zodie stiu ca schimbarea este inevitabila si apreciaza ce este de invatat de pe urma ei. O Fecioara va analiza ce a creat schimbarea si care sunt consecintele acesteia. Schimbarile vor cutremura lumea Fecioarei  si cu siguranta aceasta zodie nu apreciaza asta. Fecioarele ac totul din propria experienta asa ca nu au de ce sa schimbe ce au testat deja si functioneaza.

Balanta

Schimbarea este ceva infricosator pentru aceasta zidie deoarece nu sunt persoane care sa agreeze conflictul, necunoscutul sau nefamiliarul. Balantele nu sunt convinse ca schimbarile inseamna ceva bun si ca vor reusi sa gestioneze efectele acestora.

Capricorn

Pentru un Capricorn lucrurile stau cel mai bine atunci cand sunt ordonate si simple. Schimbarile implica foarte multe ingrijorari pentru acest nativ. Capricornii nu se simt nepregatiti ci vor sa fie intotdeauna in cea mai buna forma a lor. Schimbarile bruste de care au parte nu le permite asta.

Varsator

Nativii Varsator creeaza schimbarea dar asta nu inseamna ca el si place. Sunt adeptii tehnologiilor si a felului inovativ de a face lucrui noi. Acestia se lasa inspirati de progres si vor face tot ce le sta  in putinta pentru a avea o viata frumoasa care sa nu implice stres.

Daca te numeri printre zodiile mentionate mai sus atunci in mod clar urasti schimbarea.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *