Produse excelente pentru manichiuri și pedichiuri moderne!

Produse excelente pentru manichiuri și pedichiuri moderne

Dacă sunteți în căutarea unor produse deosebite pentru salonul dumneavoastră de înfrumusețare, manichiură și pedichiură, va recomandăm noi câteva articole interesante care merită atenția dumneavoastră chiar în acest moment!

Finish FSM fără degresare (Gel+Semi)

Este un produs de actualitate, profesional, care oferă un finisaj lucios foarte durabil. Este soluția datorită cărora unghiile sunt foarte lucioase. Important este faptul că nu necesită degresare și nici nu determină îngălbenirea unghiilor. Poate fi aplicat ca ultim strat pe unghii acrilice sau unghii naturale. Se poate usca la lampa UV. Producătorul recomandă ca după uscarea acestui top coat cu lampa UV, unghiile să nu fie atinse cel puțin 1 minut. Prețul produsului este de doar 21.90 de lei și poate fi cumpărat cu ajutorul magazinului online de produse manichiura Evoque.ro.

Primer Non Acid Base One 15 ml

Este un produs modern de calitate superioară. Are o formulă îmbunătățită. Este un produs special creat pentru o aderență bună a gelului sau a acrilului. Recomandarea este de a aplica soluția în cantitate mică. Întotdeauna se aplică după degresare și pregătirea acesteia. Uscarea produsului se realizează în aproximativ 60 de secunde. Are un foarte important rol degresator, deshidrator și dezinfectant. Produsul se usucă la aer și costă doar 14.90 de lei. Este fabricat în Polonia și este inclus în oferta actuală a aceluiași magazin online Evoque.ro.

Oja semipermanentă Vanelisa One Step 994

Acesta este un produs nou pentru unghii care se usucă cu ajutorul lămpii UV sau LED. Înainte de a aplica pe unghie acest produs, este nevoie de o pregătire a acesteia. Se îndepărtează luciul natural al unghiei pentru a obține o aderență mult mai bună pentru soluția adezivă, cu ajutorul unui buffer sau cu ajutorul unei pile de granulație fină.

Se plică baza, care se va usca tot la lampa UV. Apoi, urmează primul strat de ojă care trebuie să fie subțire. Acesta se va usca tot la lampa UV sau LED. Manichiura cu acest tip de ojă modernă se încheie cu aplicarea unui strat final de top coat care va sigila practic unghia și îi va oferi strălucire foarte bună.

Când veți fi nevoită să vă refaceți manichiura, puteți îndepărta oja de pe unghii cu ajutorul unui remover modern sau chiar cu ajutorul unei acetone. Dacă doriți nuanțe diferite sau mai închise de ojă semipermanentă, acestea sunt disponibile pe site-ul Evoque.ro.

Oferta include în momentul de față și produse de tipi gel construcții, gel UV, aparatură pentru manichiuri moderne, top coat-uri, primeri și base coat, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, decoruri unghii foarte variate, tatuaje unghii, dezinfectanți profesionali, folii de transfer, oje pentru evenimente speciale, acetonă și multe alte produse profesionale și semiprofesionale din domeniul înfrumusețării.

Este vorba despre o ofertă de actualitate care conține produse foarte moderne și frumoase pentru uzul personal sau pentru centrele de înfrumusețare. Pot fi produsele ideale pentru centrele recent deschise, care nu au deocamdată clienți sau pentru cele deja cunoscute care doresc să  răsfețe clienții.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *