Toppik – Hair Building Fibers

Toppik este unul dintre cele mai bine vandute produse la nivel mondial impotriva caderii parului. Acesta este un produs nou impotriva aspectului de par rar si poate fi folosit atat de catre femei, cat si de catre barbati.

Toppik – Hair Building Fibers reprezinta o metoda naturala pentru a scapa de problema parului rar, fiind recomandat de medicii dermatologi din toata lumea deoarece nu contine chimicale nocive sau aditivi, acesta este total inofensiv pentru parul dumneavoastra.

Toppik este alcatuit din microfibre care se amesteca cu parul dumneavoastra. Microfibrele Toppik sunt facute din cheratina pura, asemenea parului natural. Acest produs revolutionar a fost creat de catre Spencer Forest Incorporated, o companie Americana specializata in tratamente impotriva caderii parului.

Toppik il gasiti pe siteul Toppik Romania si poate fi folosit de oricine deoarece este disponibil in 9 culori diferite si doua dimensiuni. Il puteti utiliza la dumneavoastra acasa, fara ajutor profesionist.  Scuturati usor flaconul asupra zonelor cu par rar si in cateva secunde mii de nanofibre se vor amesteca in parul dumneavoastra astfel veti obtine un par des cu aspect natural.

Fibrele se vor prinde de parul dumneavoastra cu ajutorul electricitatii statice, astfel incat vor ramane la locul lor. Dupa aplicarea produsului se recomanda taparea parului cu varful degetelor pentru a ajuta nanofibrele sa se distribuie mai usor. Aplicarea nu dureaza mai mult de 2 minute iar dumneavoastra va veti simti in siguranta indiferent de vremea de afara. Produsul Toppik ramane fixat pe par intreaga zi, neprovocand matreata sau iritatii. Indepartarea produsului se face spaland parul cu orice tip de sampon.

Folosind acest produs puteti scapa de stanjeneala caracteristica caderii parului si va puteti bucura din plin la evenimentele ce vor aparea in viata dumneavoastra fie ca este vorba de o intalnire de afaceri, fie o nunta, botez sau o zi onomastica.
Peste 3 milioane de femei si barbati din intreaga lume, dar si celebritati folosesc produsul Toppik si sunt total multumiti de rezultatele acestuia.

Caderea parului poate fi frustranta, dar cu ajutorul lui Toppik – Hair Building Fiber iti poti recastiga increderea in tine.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *