Cultura generala cu -50% reducere!

Carti online ieftine

In ciuda faptului ca suntem atat de atasate de smartphone-urile de ultima generatie si internetul rapid care ne insoteste pretutindeni, trebuie sa recunoastem ca o carte, prin simpla sa definitie este prezentata prin foi numerotate de-o parte si de alta, legate intre ele si care cuprind scrieri tiparite din diferite domenii iar acest lucru sti si tu ca nu va putea fi inlocuit niciodata. Orice am face, nu putem inlocui cu niciun dispozitiv placerea de a citi o carte! Stim, s-au inventat aplicatiile unde poti downloada carti online, s-au inventat dispozitive de unde poti citi carti intregi luate tot de pe internet, denumite e-book, stim ca vrei sa protejezi mediul prin evitarea taierii copacilor si mai stim ca daca citesti rapid iar cartile de 700 de pagini sunt floare la ureche, nu-ti va convini sa cari atatea dupa tine pentru ca atarna greu la bagajul de cala. Dar cu toate astea, ne place sa rasfoim o carte, ne place sa dam foia si sa o simtim. Sentimentul este unic iar cand vrei sa o recitesti, te va astepta cuminte in biblioteca chiar daca ai uitat sa o stergi de praf. Azi va vom aduce in atentie cartile de cultura generala la care Enciclopedii si dictionarul explicativ al limbii romane onlinebeneficiezi de o reducere de -50%. Vor fi prezentate cateva exemple care ne-au placut si pe care vi le recomandam si dvs.

Recomandam setul Enciclopedia Universala Britanica ce contine 16 volume + Dictionarul Universal ilustrat al limbii Romane ce contine 12 volume. Acestea sunt considerate “bestseller” chiar si de magazinul online de carti care le ofera cu o reducere de -64%, totalul fiind de 199 Ron ( de la 557 Ron). Mai mult, transportul este gratuit si poate fii downloadat (daca isisti 🙂 ) in aplicatiile pentru iPhone si iPad sau poti cere editia digitala. Daca nu ai inca in momentul de fata un eReader, adica un dispozitiv creat special pentru ati descarca ebook-urile, poti opta prin ati achizitiona unul la preturile cuprinse intre 249 si 799 Ron.

De asemenea, acestea se pot cumpara separat, pretul fiind de cuprins intre 13 si 14 ron/bucata.

Setul de 16 Volume a Cronica ilustrata a omenii O a doua recomandare a noastra este pachetul “Cronica ilustrata a lumii” ce cuprinde 16 volume si prezinta printr-o abordare moderna, dinamica si interdisciplinara istoria umanitatii. In cele 8000 de pagini color vei descoperii viziunea complexa si fascinanta a lumii noastre de-a lungul mileniilor cuprinzand informatii generale dar si detalii semnificative. Iti poti imbunatatii cultura generala datorita unor specialisti germani care se bucura de consultanta de specialitate a unor cercetatori cu reputatie si prin textele scurte, scrise cu ingrijire si cu probitate stiintifica, rezumandu-se la esenta informatiei. Titlurile volumelor se pot achizitiona si separat, preturile pentru fiecare in parte de bucurandu-se de o reducere de -35%. Pachetul de 16 volume se poate achizitiona din acest magazin online la pretul de doar 149 Ron (in loc de 318 Ron – reducere de -53%).

Lectura placuta!

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *