Aveti nevoie de un site? Iata ce aveti de facut!

gazduire web

Daca va ganditi sa va faceti un blog personal sau vreti un site operational pentru afacerea pe care tocmai ati inceput-o, iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati:

Achizitionarea un domeniu web

Achizitionarea unui domeniu web: domeniul este practic numele site-ului dumneavoastra, acesta poate sa contina chiar numele firmei, a persoanei care doreste site-ul sau al produsului pe care doriti sa il comercializati. Daca vreti sa vedeti daca un domeniu este disponibil sau nu, este suficient sa cautati “inregistrare domeniu” pe Google si veti gasi o multime de site-uri pe care puteti verifica disponibilitatea domeniului dorit.

De unde poti achizitiona un domeniu web?

 • NameBox.ro
  Daca ai nevoie de un domeniu web pentru blogul personal sau afacerea ta online, poti inregistra acum un domeniu web la pretul de 53.38 RON / an. Pretul este in functie de cursul valutar euro / ron.

Incheierea unui contract de gazduire web

Chiar daca aveti un domeniu cumparat, pentru a putea dezvolta un site si pentru a-l aduce pe acesta in mediul online, aveti nevoie de spatiu pe un server. Din fericire exista sute de companii care ofera web hosting. Porniti de la inceput in minte cu caracteristicile site-ului pe care il doriti. Pentru un blog sau un site de prezentare, un pachet mic spre mediu de gazduire, in care veti imparti un server cu alte cateva zeci de companii, va este suficient, iar costurile sunt mici. Daca vreti sa dezvoltati insa un magazin sau o aplicatie care asteptati sa va aduca trafic intens, cea mai buna solutie este un server dedicat. In acest mod nu va trebui sa impartiti cu nimeni, nici spatiu, nici latimea de banda, dar trebuie sa ava asteptati la costuri de achizitie si intretinere mai mari.

Unde poti gazdui site-ul web?

 • GazduireEnterprise.ro
  Dupa cum recomanda si numele GazduireEnterprise, ofera gazduire web cu IP dedicat si certificat SSL.
  Preturile pentru gazduire web incep de la 9 ron / luna.
  In plus daca aveti probleme cu site-ul beneficiati de suport tehnic 24/7.
 • NameBox.ro
  NameBox Web hosting profesional pe servere cu stocare SSD, panou de control cPanel si webserver LiteSpeed. Se ofera suport tehnic 24/7, uptime 99.99% si garantie 30 de zile, cu preturi incepand de la 2,50E lunar.
 • HostMama.roDaca cautati un pachet de hosting ieftin in Romania, HostMama este o firma cu vechime care ofera gazduire website ieftina pe servere dedicate, servere VPS, cloud hosting plecum si posibilitatea de inregistra domenii noi.
  Pachetele de gazduire pe HostMama au preturi de la 0,69 Euro / luna.
  In plus, ca sa fiti siguri ca nu riscati nimic si pentru a testa serviciile hostmama ofera posibilitatea sa testati gratuit timp de 7 zile serviciile de gazduire web

Dezvoltarea unui site: exista multe unelte astazi care va pot ajuta sa dezvoltatii un site de la 0, iar cele mai multe dintre ele sunt gratuite. Cu toate acestea, in general se cer anumite cunostinte de baza, mai ales daca site-ul este unul complex, cum ar fi un magazin online. In aceasta situatie, este mai bine sa apelati la profesionisti. Dezvoltarea si designul unui site simplu poate incepe de pe la 100 de Euro, insa in functie de complexitatea dorita, poate ajunge si la cateva mii.

Ai un site? Tu ce host folosesti?

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *