Noua colectie Meli Melo

Buterii din argint si coliere vintage

Meli Melo este brand-ul prezent pe piata Romaneasca, care ne-a adus multa fericire prin colectiile inventive si cerceii mici din argint pe care acestia le-au lansat de-a lungul anilor. Tin si cum minte cosuletele finute aflate langa casa de marcat de unde iti puteai lua cei mai mici dar si cei mai frumosi cercelusi la preturi foarte convenabile pentru o liceana 🙂 Pentru ca mediul online a devenit o sursa incredibila de informatii si noutati scazand totusi costurile pentru reclamele clasice, acestia si-au creat propiul magazin online unde veti gasi colectii elegante si structurate mult mai vizibil decat daca te-ai duce direct la magazinele lor fizice. In ceea ce ma priveste, m-am axat mai mult pe noua colectie de toamna denumita  “Pastor’s Wife” fiind una din preferatele mele datorita aerului vintage, feminin si elegant pe care aceasta o emana. Am selectat cateva produse simbolice iar preturile sunt mai mult decat accesibile.

Colier Super Heart cu fundita rosieColierul “Super heart” te trimite cu gandul la pata de culoare cu care accesorizau domnitele tinutele lor nude, diafane si dantelate. Combinatia de rosu si auriu te trimite intr-o lume de poveste. Il poti achizitiona din magazinul online Meli Melo la pretul de doar 29 Ron. Lungimea latisorului este de 28 cm avand o prelungire de 6 cm in functie de preferinte. Pandantivul are 3 cm.

Colier vintage tip carticicaRamanand tot in lumea vintage, am cotrobait in dulapul bunicii prin a va prezenta urmatorul lantisor. De fapt, toata povestea incepe de la pandantivul sub forma de carte care se deschide si in care poti introduce o poza cu cineva drag tie sau care sa te reprezinte. Lungimea acestuia este de 25 cm avand o prelungire de 6 cm. Pandantivul este micut avand lungimea de 2 cm. Il poti achizitiona din acest magazin online.

 

Bijuterii argint cu perluta

Sa nu uitam totusi ca unu din motiele pentru care iubiti acest brand sunt aceste bijuterii din argint delicate si frumos lucrate. Lantisorul din imagine este confectionat din argint si accesorizat cu pandativ cu peluta. Il puteti purta la ocazii speciale, tinute elegante si seara. Modelul prezentat il puteti achizitiona la pretul de 89 Ron.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *